| |
| Autor |
Mesaj |
dekciw
Data înscrierii: 04/Noi/2012 Mesaje: 14
|
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Lun Noi 05, 2012 1:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut,
Pentru boxe poti sa mergi cu incredere pe varianta de la Mac Audio. Se aud bine.
Subwoofer-ul este o alta problema. Ai deja amplificatorul ? |
|
| Sus |
|
 |
dekciw
|
Trimis: Lun Noi 05, 2012 2:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu...dar nu am mai adus vorba si de amplificator ca sa nu fie nesimtire...adica sa intreb la sectiunea de difuzoare si de subwoofer si de statie
ps : si in legatura cu mac audio acum m-am uitat ca sunt de 13 ... si eo am nevoie de 16.5 -17 maxim!
imi puteti recomanda ceva de la mac audio cam in aceeasi bani intre 70-100 w ? nu cont daca depaseste 100 w |
|
| Sus |
|
 |
eugensiriteanu Pasionat
Data înscrierii: 10/Oct/2011 Mesaje: 78
|
Trimis: Lun Noi 05, 2012 2:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
pentru subwoofer ai nevoie de un amplificator care sa il miste.
si pentru boxe la fel... parerea mea este ca ar trebuii amplificate si alea pentru a putea scoate puterea maxima din ele.
pentru asta ai nevoie fie de un amplif pentru sub pe un singur canal si unul pentru difuzoare pentru 2 canale, fie de un amplif pe 3,4 canale. Stima. daca te intereseaza ceva la mana a doua am ceva la bursa...da un semn. O zi buna |
|
| Sus |
|
 |
eugensiriteanu Pasionat
Data înscrierii: 10/Oct/2011 Mesaje: 78
|
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Lun Noi 05, 2012 2:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pentru bass este ideal sa iei un pachet pentru ca sunt mai multe oferte care contin subwoofer + amp + cabluri..... mai conteaza sa iei si ceva suficient de puternic pentru masina ta. De obicei este o problema la Audi ca portbagajul este foarte bine antifonat. In ce buget vrei sa te incadrezi ? |
|
| Sus |
|
 |
dekciw
|
Trimis: Lun Noi 05, 2012 7:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pai pentru difuri dispun de...un 300 lei pt pereche...adica undeva la 600 lei pentru 4 difuzoare...! subwooferul poate sa mai astepte ... as vrea sa iau acum 4 dif bune si o statie pentru ele...pt a scoate ,, untu " din ele! |
|
| Sus |
|
 |

|
|
| Sus |
|
 |
dekciw
|
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi Noi 08, 2012 4:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si boxele de la Hertz sunt bune dar gama Dieci este construita pentru player. Daca ne uitam strict la specificatii ele pot suporta si amplificare dar eu personal nu-ti recomand asta. Pe player se aud foarte bine dar cu un amplificator trebuie sa ai grija.
Gama Pro Flat de la Mac Audio este construita pentru amplificare si nu o recomandam pentru player decat in cazuri speciale (ele au adancime mica de instalare).
Poti sa montezi sistem si pe fata si pe spate dar trebuie sa ai grija cand montezi tweeterele sa nu fie orientate catre locurile din fata pentru ca risti sa creezi un nivel deranjant de frecvente inalte pentru sofer deoarece pozitia este foarte apropiata de ureche. |
|
| Sus |
|
 |
dekciw
|
Trimis: Joi Noi 08, 2012 5:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai atunci nu are rost sa ma mai complic...oricum eu pe spate am tweetere in usi doar ca am spus sa le schimb in caz ca cele de la boxele mac audio pe care le voi monta in fata s-ar putea sa fie mai puternice .. si sa nu suporte cele din spate cat suporta cele din fata! Multumesc pentru recomandari ! |
|
| Sus |
|
 |
dekciw
|
|
| Sus |
|
 |
fanut
Data înscrierii: 21/Noi/2012 Mesaje: 4
|
Trimis: Mie Noi 21, 2012 1:07 am Titlul subiectului: |
|
|
| Parerea mea e ca Hifonics sunt mult peste MacAudio, chiar am auzit la Arad la o competitie audio cateva masini echipate cap - coada Hifonics si suna demential si Brutus si Zeus si Industria suna f bine din punctul meu de vedere |
|
| Sus |
|
 |
Marsh@ll Pasionat
Data înscrierii: 19/Aug/2010 Mesaje: 169 Locație: tecuci
|
Trimis: Dum Dec 02, 2012 3:18 am Titlul subiectului: |
|
|
si eu sunt interesat de modelul acela de la hifonics, brutus..
alte pareri? |
|
| Sus |
|
 |
julyo13 Audiofil

Data înscrierii: 09/Mar/2011 Mesaje: 875 Locație: Vatra Dornei
|
Trimis: Dum Dec 02, 2012 1:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu de MAC sunt multumit..nu am ascultat Hifonics..am avut pe mana un amplificator Hifonics de 1200 rms cu 1 siguranta de 70A...chiar m-a dezamagit...Bafta!!!!!!!!! _________________ ATOMIC 1000.1 D+2 ROCKFORD FOSGATE HE 12'' |
|
| Sus |
|
 |
|