|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
onucku
Data înscrierii: 23/Iul/2007 Mesaje: 28 Locație: constanta
|
Trimis: Mie Feb 27, 2008 2:55 am Titlul subiectului: Alegere difuzoare |
|
|
| Sunt interesat pt realizarea unei configuratii cat mai aproape de sq si sunt in cautarea unui sistem de difuzoare fata.M-am oprit la cateva modele si anume DLS ms6a,magnat new edge 216,mac audio olympic 2.16,hertz esk 165,ground zero gzuc.Ma intereseaza care are cel mai bun raport pret-calitate,avand in vedere ca ma intereseaza sa sune puternic dar mai ales calitativ.Sistemul va fi amplificat corespunzator iar portierele vor fi "preparate"....doar pareri avizate,va rog.Multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
onucku
|
Trimis: Mie Feb 27, 2008 3:33 am Titlul subiectului: |
|
|
| Adaug si Phase audiophile intre optiuni.... |
|
| Sus |
|
 |
onucku
|
Trimis: Vin Feb 29, 2008 2:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sunt dezamagit.Bine ca ii sfatuiti pe toti taranii ce vor bubuieli,sony si 'GIBIEL",pe aia ce vor sa fie auziti de la o strada distanta....si ca sa fiu on-topic,adaug si Focal Polyglass(sistem).Poate cineva va da si un sfat avizat,nu doar va citi.... |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Vin Feb 29, 2008 3:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Polyglass_165_V1/ difuzoare foarte bune, nu extrem de puternice, dar claritate din plin.
spune-ne un buget pe care esti dispus sa bagi in amplificator si insonorizarea portierelor.
ai in plan si woofer?
ce player ai ?
nu fi dezamagit pt ca nimeni de pe acest forum nu are vreo obligatie de a raspunde.
niciunu dintre userii de aci (exceptatand administratorii care de o vreme nu mai frecventeaza forumul) nu-si primeste leafa de pe forum...in cel mai bun caz se fac anumite reduceri,mai mult sau mai putin substantiale, in cazul in care cumparam ceva de pe be-loud.ro .
cat despre expresiile tendentioase ...  _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
onucku
|
Trimis: Vin Feb 29, 2008 9:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ms pt interes.Hu va fi Pioneer 4800 iar amplificator va fi probabil Mac Audio Fearless 4000 ce va amplifica sistemul de boxe si un subwoofer cu 2 canale in punte.La sw m-am gandit la Dls reference w612,Focal polyglass 27 v1 sau Hertz es250 ,oricare dintre ele in incinta sealed.Avand in vedere ca masina va fi un hatch,cred ca s-ar achita cu brio oricare dintre ele(poate imi dai si aici o sugestie). |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Sâm Mar 01, 2008 1:16 am Titlul subiectului: |
|
|
din cele 3 variante date de tine pt woofer nu am auzit miciuna, dar de la focal am auzit access 30 in incinta inchisa, intr-un pegeout 206 si mi-a lasat o impresie foarte placuta, deci consider ca seria polyglass ar trebui sa fie si mai buna...desi focal recomanda folosirea lui poyglass 27 in bass-reflex. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Sâm Mar 01, 2008 2:43 am Titlul subiectului: |
|
|
din cele de mai sus,din experiente personale:
focal poly suna cel mai dinamic,tw nu mai scartzaie ca la accesuri,basul nu este f coborat,dar este scurt si rezolut
Au ceva probleme cu mediile(si nu e numai vina tw),dar nu e grav
ms6 - nu mi-au placut - de luat in considerare R6,au un sunet mai dinamic si mai neutru,mai natural - tw trebuiesc ajutate putin in partea de sus
magnat - ascultat destul de putin - sub DLS categoric
mac olimpic nu stiu cu ce se mananca,la fel si phase alea
GZ am ascultat din seria uranium decat alea coaxiale de 13 si nu e nimic interesant - sunet 'chinezesc'
hertzurile bunicele,dar au tw cam slabut(la sunet),mergi mai bine pe focal
Oricum daca nu le asculti,nu ai cum sa faci alegerea cea mai potrivita,pana la urma totul se rezuma la gusturi si preferinte personale.(de ex eu nu sufar subwoferele,asa ca ce sa recomand )
Inafara de cele de mai sus,se gasesc in tara si helixuri,si cred ca seria esprit ,si mai ales precision sunt peste toate de mai sus
Sa speram ca in viitor vor fi mai disponibile
Asa e ca te-am bagat de tot in ceatza
Mergi si asculta daca esti pretentios, lasa recomandarile pt trancotari ,fiecare iti spune ce stie dupa ce experienta a avut cu ele,daca a ascultat 2-3 modele si i-au placut lui,nestiind prea multe,te ajuta cu ceva? _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Sâm Mar 01, 2008 11:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
am avut eu mac olimpyc si desi cica sunt pt spl, mie mi s-au parut foarte calitative, chiar mult peste jbl power.....
dar pt naturaletea sunetului, dls ca difuzoare, dar nu te astepta sa se auda tare, ca nu suna tare deloc, dar oricum ai zis ca pui sub.
cat despre amplificator, sincer, dc vrei calitate cumpara un amplificator dls sau mai sus. sau chiar poti sa combini(amp dls cu boxe focal sau hertz). |
|
| Sus |
|
 |
b52
Data înscrierii: 20/Ian/2008 Mesaje: 27
|
Trimis: Mie Mar 05, 2008 10:39 am Titlul subiectului: |
|
|
Salut , eu am avut pe masina difuzoare Helix Esprit E 136 si iti pot spune ca se incadreaza perfect in ceea ce cauti tu si anume : putere dar si calitate in acelasi timp . Intre timp am trecut la competition , dar am ramas impresionat de cele din gama Esprit . Arunca o privire la aceste difuzoare , http://www.audiotec-fischer.de/demo/pdf/doc/Esprit_E136.pdf , daca ai putea sa le si asculti ... pacat ca esti din Bv  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|