| |
| Autor |
Mesaj |
stapuv
Data înscrierii: 18/Oct/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Sâm Oct 18, 2008 6:12 pm Titlul subiectului: alegere difuzoare |
|
|
Masina e un golf4 ca si cd mp3 m-am decis la un pioneer DEH-4000UB http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-4000UB/
difuzoarele de pe fata le voi lasa pe cele originale dar vreau sa imi pun unele noi pe spate si nu stiu ce sa aleg ca si pret undeva pe la 300 - max 350 ron amandoua
astept sugestii 10x |
|
| Sus |
|
 |
adypala Priceput
Data înscrierii: 15/Iun/2008 Mesaje: 253
|
|
| Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Sâm Oct 18, 2008 6:58 pm Titlul subiectului: Re: alegere difuzoare |
|
|
| stapuv a scris: |
difuzoarele de pe fata le voi lasa pe cele originale dar ... |
Nu te supara, dar.. am auzit vreo 2 boxe fata de golf 4 si daca intr-adevar sunt alea originale, ceva nu e in ordine. Ai pus 4000Ub-ul pe boxele alea? Si iti place cum se aud??
Nu vreau sa te indemn sa cumperi boxe fata, doar intreb... |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Dum Oct 19, 2008 10:38 am Titlul subiectului: |
|
|
boxele originale au 20w rms, suna bine in general, dar nu rezista foarte mult la volum mare, adica se aud mai tare decat altele cu mai multi Wati la aceeasi impedanta, si ca tot vrei sa le pastrezi, pe spate iti trebuie ceva cu putere cat mai mica, anume:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Type-E/SPE-17CS/ |
|
| Sus |
|
 |
Andry Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008 Mesaje: 426 Locație: Brasov
|
Trimis: Dum Oct 19, 2008 11:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu as merge pe MBQuart ( dar montate in fata ) , iar in usile din spate mutate difuzoarele originale care sunt acum in usile din fata. Fader umpic catre Front daca e nevoie. _________________ RIP Peugeot...
Waitin` for the Volvo, a new chapter! |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Lun Oct 20, 2008 12:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Iti sugerez sa alegi intre Helix si MBQuart, cu mentiunea ca DarkBlue-urile de la Helix sunt un pic mai agresive iar Formula de la MBQuart un pic mai corecte, mai naturale. Eventual, daca esti din Bucuresti sau din imprejurimi si timpul iti permite, te asteptam pe la sediul nostru pentru a asculta ambele variante si a alege fix ceea ce este pe gustul tau. |
|
| Sus |
|
 |
|