|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
cj08mra
Data înscrierii: 03/Sep/2012 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Sep 03, 2012 6:33 pm Titlul subiectului: Alegere difuzoare VW vento ('92) |
|
|
Deci sa incep cu inceputul. Sunt nou pe forum dar am citit aproape toate topicurile de pe prima pagina si vreau sa spun ca as dori niste difuri pentru un VW Vento din '92. Am boxele originale (NOKIA etc etc, made in germany) si un difuzor a cedat...membrana de cauciuc e pe duca, incepe sa se rupa tot mai tare si suna foarte urat.
Asa, acum vreau sa achizitionez niste boxe inlocuitoare si am nevoie de niste sfaturi. Am un CD-player LG LAC3800R, putere MOSFEET 50x4 W. Boxele fiind standard se aud cat de cat bine, nu sunt foarte pretentios. Am gasit in oras niste boxe (firma slaba dar vreau doar inlocuire pentru astea din fata) la 45 lei (de 10cm diagonala) si mai doresc niste boxe de 16.5 cm pentru usile din spate. Bugetul meu fiind foarte redus (200 lei maxim) as dori o recomandare pentru boxele din spate, dar in acest buget trebuie sa fie incluse si boxele fata, deci ajungem undeva la 155 lei hai sa zicem 160 pentru set boxe spate.
Nu am amplificare si nici insonorizare si nu am buget de asa ceva pe moment asa ca doresc ceva sa se auda decent doar pe CD-player. In masina mai am 2 woofere de 60W RMS firma nu cred ca e auzita, sunt ceva noname (Weeconic parca sau Wecoonic, in fine) care sunt legate de fostul proprietar al masinii (legate prin baterie si la cd-player) dar se aud foarte ok, nu am probleme cu ele.
Deci o recomandare pentru boxe spate (fara sistem de boxe ca iase prea mult si e munca in plus) de 16.5cm, coaxiale sau doar pe 1 iesire (mid-bass) care sa se auda decent pe un cd-player fara amplificare.
Scuze de postul lung, dar cred ca am explicat tot. |
|
| Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010 Mesaje: 942 Locație: sibiu cluj
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|