| |
| Autor |
Mesaj |
damte09
Data înscrierii: 15/Sep/2013 Mesaje: 12 Locație: Buc
|
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Mie Dec 18, 2013 11:33 am Titlul subiectului: |
|
|
Salut,
1. PS-165 sunt gandite mai mult pentru amplificare.
2. Difurile din seria Access sunt ok
3. Sfatul meu este sa mergi pe astea de la Hertz si sa adaugi ulterior si un subwoofer. |
|
| Sus |
|
 |
damte09
|
Trimis: Mie Dec 18, 2013 6:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc pentru raspuns ~! Dar sincer ma asteptam sa mi se spuna de un subwoofer insa problema e urmatoarea nu mi-ar placea sa am cabluri prin toata masina plus spatiu umplut aiurea ... asta chiar daca am o masina destul de maaricica la interior.
O sa ma gandesc la o platforma in tot portbagajul dar in asa fel incat sa pot pune ceva deasupra dar pentru asta am nevoie de un suwoofer mai slim ca cele de la pioneer , daca are cineva asa ceva sau imi poate spune daca sunt ok as fi recunoscator :d .
Multumesc ~! _________________ vcds 11.11.4 vag com peste 17000 de coduri |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 558 Locație: Pitesti
|
Trimis: Joi Dec 19, 2013 3:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
am ascultat cĂąteva subwoofere slim și sunt prea scumpe pentru ceea ce oferĂŁ. dacĂŁ nu ai spațiu ca tot ai zis ca faci insonorizare pui o amplificare iar dacĂŁ vrei și bass dar totuși nu ești maniac niște ovale pe spate Ăźți sunt de ajuns. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
damte09
|
Trimis: Joi Dec 19, 2013 7:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc .
Dar cum spuneam si mai sus voiam de fapt pe spate pe 13 poate maxim pe 16.5 cu adaptare , insa in usi as vrea asta pentru ca masina mea este un monovolum deci nu am placa dinaceea de hatchback si ma gandeam sa imi fac o cutie cat toata podeaua portbagajului in care sigur mi-ar intra 2 dar ar fi o investitie de 15 - 20 de mil ceea ce ar fi mult ... si nu cred ca merita din spusele tale.
Insa ceea ce zici tu nu stiu daca as putea sa fac in usile din spate poate as incerca cu difuzoare de 20 de cm , o merge, oare sunt bune ? _________________ vcds 11.11.4 vag com peste 17000 de coduri |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Vin Dec 20, 2013 2:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ăn primul rĂąnd as vrea te rog sa specifici și mașina Ăźn cauza și player-ul pe care dorești sĂŁ-l achiziționezi de la Kenwood, s-ar putea sa fie la fel ca al meu. Ăn al doilea rand boxele pe spate montate Ăźn portiera este o investiție pentru pasageri nu pentru tine deci nu te avantajeazĂŁ. Ăn al treilea rand boxele rotunde sunt gĂąndite pentru incintĂŁ (portiera) cu o insonorizare e deja perfect. Pentru spate sunt fĂŁcute boxele ovale deoarece acestea sunt gĂąndite pentru '"free air". Desigur dacĂŁ ții neapĂŁrat sa montezi rotunde pe spate o poți face dar vei scoate doar medii din ea (voce). DacĂŁ masina ta e mono volum un subwoofer pe compresie destulde mic 200-300w te-ar satisface pe deplin dar aici intervin și așteptĂŁrile și pretențiile. La combinația mono volum +compresie ai avantajul unui bass rapid, precis, bine conturat și nu ai nevoie nici de o putere prea mare. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
damte09
|
Trimis: Vin Dec 20, 2013 5:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Masina este un vw Touran , iar cd playerul de la kenwood e cel mai simplu model cu cd player , usb si cea mai mare putere de 4x30rms ( consider ca de atat am nevoie ,nu vreau 2-3 preout-uri, bluetooth sau alte chestii de care nu ma voi folosi ) asa ca vreau sa imi achizitionez acest model :
http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/Kenwood/KDC-3257URY/
Dar cum tot spuneam, singurul loc unde as fi de acord cu un subwoofer ar fi in tot portbagajul dar in asa fel conceput incat sa pot depozita ceva deasupra cutiei lui (porbagajul avand aproximativ 1 m cu 1 m deci ar fi o cutie destul de mare in care as putea pune si subwooofer si statia in asa fel incat sa nu se vada nimic ) iar inaltime cutiei sa fie pe undeva la 10 max 15 cm inaltime dar cum sa fac astea inca nu stiu dar pana la primavara nu ma voi apuca de nimic (nu am unde lucra la tot)  _________________ vcds 11.11.4 vag com peste 17000 de coduri |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Vin Dec 20, 2013 7:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Este o masina destul de dificila ca sa faci si audio si sa si transporti lucruri cu ea, din ce inteleg eu tu vrei sa transporti obiecte pe subwoofer ?!? Pai si cu difuzorul ce faci ? Il acoperi ? Nu'mi dadeam seama de ce nu poti pune boxe in spate, acum vad ca tu nu ai nici macar suport prins de capota ca la golf iv.
Sper ca asta e masina:
http://static.mumsnet.com/images/reviews/originals/101/ii_15735_1341939290581.jpg
Un subwoofer trapezoidal cam cat jumate din geanta aia nu cred ca ar fi chiar asa mult spatiu ocupat, statia o bagi sub scaun si aia e sau iti iei asa ceva dar sa stii ca este destul de inalt:
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere-auto/Magnat/Edition/Edition-TR30/
Ii faci o prindere foarte buna si ai putea sa pui si ceva peste el, alta solutie care n'ar fi doar bani irositi nu gasesc. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
damte09
|
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Vin Dec 20, 2013 11:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ăn cazul acesta poți lua Ăźn considerare confecționarea unui subwoofer custom, iei un difuzor de aici apoi faci incinta pentru el pe bass reflex sau compresie Ăźn funcție de ce muzica asculți și ai rezolvat problema, e mult mai ok decĂąt achiziționarea unui subwoofer slim care are un raport preț / calitate destul de prost. Din ce am Ăźnțeles mai sus Ăźți poți confecționa singur incinta dar trebuie sa te interesezi de dimensiuni Ăźn funcție de difuzor. DacĂŁ tot stai Ăźn București da o fuga pana la sediul lor și vezi cum te pot ajuta  _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010 Mesaje: 942 Locație: sibiu cluj
|
Trimis: Mie Dec 25, 2013 11:52 am Titlul subiectului: |
|
|
focal ps 165 am eu e fata. doar pe player. suna f bine.
dar au fost si amplificate suna biiine de tot. usile sunt insonorizate la mine  _________________ BasuL si cu Toba MarE
Alpine 9855r/SPL Dynamics xtr 300d4-ICE-1500D/Focal.ps165 |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Mie Dec 25, 2013 12:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si uite asa ai investit cel putin 1000 lei doar in sunetul de pe fata  _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
|