|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
fxg Pasionat
Data înscrierii: 29/Iun/2011 Mesaje: 99
|
Trimis: Dum Iul 03, 2011 2:34 am Titlul subiectului: Alegere HU |
|
|
Ok, eram destul de hotarat pe Alpine 111RM. Problema e ca am vazut un JVC R801 si chiar mi-a placut. Pot sa le iau la preturi apropiate, iar daca pun la Alpine toate optiunile, sar mult de pretul JVC-ului.
Din ce-am inteles, JVC are DAC BurrBrown. Din start mi se pare un mare atu, atata timp cat si restul echipamentului scoate ce trebuie.
Deci, ce recomandati intre Alpine CDE-111RM si JVC KD-R801?
Btw, am vrut sa iau un 111RM, dar cand l-am pus pe masina mi-a dat prostia cu DC Error. Si nu exista scurt pe iesiri. Era singurul exemplar disponibil, motiv pentru care inca n-am luat nimic, dar trebuie sa ma hotarasc destul de repede... |
|
| Sus |
|
 |
fxg Pasionat
Data înscrierii: 29/Iun/2011 Mesaje: 99
|
Trimis: Dum Iul 03, 2011 1:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
S-au schimbat un pic datele problemei; am de ales intre:
JVC KD-R801
Alpine CDE-111RM
Alpine CDE-113BT
Alpine CDE-114BTi
Dintre cele de mai sus, ce recomandati pentru calitate? |
|
| Sus |
|
 |
cartush Pasionat

Data înscrierii: 06/Iul/2011 Mesaje: 91 Locație: Botosani
|
Trimis: Vin Iul 08, 2011 10:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Alpine CDE-111RM l-am auzit e frumos dar cred ca-i mai bun Alpine CDE-114BTi . e si serie mai noua |
|
| Sus |
|
 |
vasile0800
Data înscrierii: 30/Oct/2009 Mesaje: 28
|
Trimis: Mar Iul 19, 2011 9:17 am Titlul subiectului: opinie |
|
|
Din ce-am inteles, JVC are DAC BurrBrown. Din start mi se pare un mare atu, atata timp cat si restul echipamentului scoate ce trebuie.
..................................................
Eu am gasit pe clarion acelasi dac care e folosit si in playere naim stationare de 1000eur. Din pacate diferenta de sunet e de la cer la pamant . (diferenta evidentiata in teste efectuate in casa). Cu toate astea din gama medie de HU a iesit net castigator (surclaseaza lejer alpine de doua ori mai scumpe de ex) |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|