Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Alegere mp3 player

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
Nyku

Data înscrierii: 18/Mar/2014

MesajTrimis: Mar Mar 18, 2014 3:33 pm    Titlul subiectului: Alegere mp3 player Răspunde cu citat (quote)

Salutari
http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/Pioneer/MVH-160Ui/

http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/ALPINE/UTE-81R/
Pe care sa il aleg dintre cele doua?
Vreau niste pareri, va rog! Rolling Eyes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Mar Mar 18, 2014 7:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pioneer are 2 preout-uri , deci daca folosesti sau o sa folosesti amplificare e mai recomandat pioneer, strict dintre cele doua ma refer.

alpine are un singur preout. pe partea de amplificare cel de la alpine e putin mai nervos.. si pare mai sanatos decat pioneer. mie asta imi trasmite alpine. dar e vb si de gusturi, la urma urmei pe oricare vei alege se va auzi bine, f mari diferente intre ele nu sunt.

din ce am citit pioneer are un sunet mai cald, bass cald, placut, prietenos..
alpine e mai nervos..un sunet poate 'nedigerabil' pt unii..
pe partea de radio alpine sta mai bine.

pe ce boxe il pui? ai amplificare? subwoofer? daca nu intentionezi sa cumperi in viitor?

edit, vad ca alpine nu are filtre hpf si lpf.
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Mar Mar 18, 2014 7:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cred ca asta se aude mai bn ca cele pusr de tine pt ca are dac 24 bit..e o chestie care ajuta la calitatea sunetului http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/Kenwood/KMM-157/
Sus
Nyku

MesajTrimis: Mie Mar 19, 2014 12:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o sa-l pun pe boxele originale ale masinii, si anume pe o astra g.
amplificator si subwoofer nu am, o sa-mi cumpar pe viitor precum si alte boxe.

mersi de sugestie, si Kenood pare interesant, o sa ma hotarasc pana joi pe care sa-l iau, pentru ca atunci o sa fac comanda.

se poate pune subwooferul directa la player ? adica fara un amplificator
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Mie Mar 19, 2014 1:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Se poate dar nu scoti mare lucru din el. PT a misca un sw iti trebuie amplificare altfel nu iese ceva nici macar satisfacator.
vad ca ai ales cele mai ieftine modele de playere, stii ca nu mecanism cd da?
daca o sa folosesti amplificare mai tarziu, eu zic ca mergi ori pe acel pioneer ori pe acel kenwood. alpine e prea sarac in specificatii, nu are nici macar filtre hpf si lpf. o sa ai nevoie cand folosesti sw..adica sa tai frecventele joase din difuzoare spre exemplu.

deci ori kenwood ori pio, ori mai pui ceva banuti daca vrei alpine. dar eu zic kenwood. mult conteaza ca are dac 24 bit
Sus
Nyku

MesajTrimis: Joi Mar 20, 2014 12:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am intrebat de subwoofer, pentru ca as fi dorit sa-l cumpar impreuna cu playerul dar o sa-l achizitionez mai incolo impreuna cu un amplificator pentru ca acum nu prea i-mi permit bugetul, si am observat ca amplificatorele sunt destul de scumpe.
am ales modelele mai ieftine findca odata montat amplificatorul nu cred ca mai conteaza calitatile playerului, aici referindu-ma la calitatile de redare audio unde amplificatorul face toata treaba.
tocmai de aceea vreau sa merg pe unul fara mecanism,cd doar cu usb, findca e mai simpu, doar un stick, fara atatea cd-uri si pe deasupra se mai si zgarie.

m-am hotarat si o sa merg pe kenood si in plus ca aspect are un look mai agresiv si arata mult mai bine decat piooner.

mersi pentru sfaturi !
Sus
mateyon
Priceput

Data înscrierii: 02/Mar/2014

MesajTrimis: Joi Mar 20, 2014 11:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nyku a scris:

am ales modelele mai ieftine findca odata montat amplificatorul nu cred ca mai conteaza calitatile playerului, aici referindu-ma la calitatile de redare audio unde amplificatorul face toata treaba.

Eu am cam inteles ce vrei sa zici, dar alecspc se referea la calitatea semnalului care va iesi din player. Amplificatorul va amplifica exact ce va primi din player. Nu poti sa ai babi minune in player si in boxe sa-ti iasa justin bieber. Smile

Cineva pe acest forum spunea ca sunetul va fi influentat cel mai mult de veriga cea mai slaba din lant (player-amplif-difuzoare)de-aia e bine sa mergi pe aceeasi lini de calitate. Oricum in situatia data, cu playerele astea nu cred ca vor fi probleme. Vei simti imediat diferenta pe boxele stock.
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Joi Mar 20, 2014 12:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nyku a scris:

Mai fals nu se poate. Daca e dupa tine ar inseamna ca poti sa ai si un casetofon cu caseta caci odata ce pui amplificare, amplficatorul face toata treaba si muzica sa sune frumos nu? Ar fi bine sa fie sa fie asa dar nu e din pacate. Amplificatorul amplifica exact ceea ce i se da (bun sau rau) de aceea sursa sunetului trebuie sa fie capabila sa redea cat mai bine, rezulta ca ai nevoie de un player decent, bunicel.
Sus
Bogdi24
Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Joi Mar 20, 2014 5:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mateyon a scris:
Nyku a scris:

Eu am cam inteles ce vrei sa zici, dar alecspc se referea la calitatea semnalului care va iesi din player. Amplificatorul va amplifica exact ce va primi din player. Nu poti sa ai babi minune in player si in boxe sa-ti iasa justin bieber. Smile

Cineva pe acest forum spunea ca sunetul va fi influentat cel mai mult de veriga cea mai slaba din lant (player-amplif-difuzoare)de-aia e bine sa mergi pe aceeasi lini de calitate. Oricum in situatia data, cu playerele astea nu cred ca vor fi probleme. Vei simti imediat diferenta pe boxele stock.

Cineva imi citeste posturile Very Happy .
Sus
mateyon
Priceput

Data înscrierii: 02/Mar/2014

MesajTrimis: Joi Mar 20, 2014 8:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bogdi24 a scris:

Cineva imi citeste posturile Very Happy .

Embarassed
Sus
Nyku

MesajTrimis: Joi Mar 20, 2014 11:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok am inteles, asta am spuso dupa mine, nu prea le am la partea cu amplificarea, in fine mersi ca m-ati corectat.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum