|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Stama
Data înscrierii: 09/Sep/2013 Mesaje: 3 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Noi 02, 2013 1:32 am Titlul subiectului: alegere pachet subwoofer?? |
|
|
Am de ales intre pachetul MTX subwoofer rt12av 250w rms 92.4db 30Hz - 150Hz + statie Mtx X702 cu 210w in punte + cabluri in 650 lei si Focal SB30SPL 250w 93db 38Hz - 500Hz + statie Focal Solid 2 cu 200 rms in punte fara cabluri in 700 lei.
MTX-ul am vazut pe youtube ca se aude cald si puternic, iar despre Focal aud din toate partile "e nr 1 domne".
Se merita diferenta de 200 lei intre cele doua? il iau doar pentru beat-urile lui Doc, Deliric, CTC si pentru Progresive / tecktonik |
|
| Sus |
|
 |
darkofeel Priceput

Data înscrierii: 09/Iul/2009 Mesaje: 270 Locație: Bucuresti/Berceni
|
Trimis: Sâm Noi 02, 2013 11:25 am Titlul subiectului: |
|
|
Daca ar fii strinct dintre acele pachete si din punctul meu de vedere as merge pe focal. Leam ascultat pe amandoua Focal-ul canta mai bine.
Daca ai posibilitatea sa le asculti pe aman2 in acelasi design de masina, si anume hatch cu hatch si sedane cu sedane pentru a-ti face o impresie, mergi dupa bunul tau gust. _________________ I don't need to "get a life." I'm a gamer. I have lots of lives! |
|
| Sus |
|
 |
Stama
Data înscrierii: 09/Sep/2013 Mesaje: 3 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Noi 03, 2013 11:16 am Titlul subiectului: |
|
|
| astept mai multe pareri!! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|