|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
mishutz Pasionat
Data înscrierii: 28/Iul/2006 Mesaje: 118 Locație: Constanta
|
Trimis: Mar Feb 18, 2014 10:26 pm Titlul subiectului: Alegere player 2DIN. Fara DVD. Doar sunetul conteaza |
|
|
Am de ales intre un Pioneer FH-P80BT si... ce imi recomandati voi. Hai cu parerile, sugestiile, etc.
As vrea Pioneerul pentru ca nu m-a dezamagit niciodata, pentru ca am dat un P30 pe un P40 si asta pe un Alpine 9882 ce costa dublu si se auzea mai prost decat P40-ul. Are 3 preout-uri, egalizator pe 7 benzi si nu mai dau bani si pe rama adaptoare deoarece masina mea a avut 2DIN si ar trebui sa cumpar si rama cu sertar, etc..
Cu ce comparam FH-P80BT? _________________ un bas clar si tare.. |
|
| Sus |
|
 |
mishutz Pasionat
|
Trimis: Lun Feb 24, 2014 7:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nimeni? _________________ un bas clar si tare.. |
|
| Sus |
|
 |
rockford Pasionat

Data înscrierii: 21/Noi/2013 Mesaje: 105 Locație: Nevers
|
Trimis: Mie Feb 26, 2014 6:51 am Titlul subiectului: |
|
|
| eu unu, daca ar fi sa ma iau din ce scrie in titlu " doar sunetul conteaza" as merge pe un playerul sau chiar dvd-ul care se integreaza cel mai bine in bord ( culoare, iluminare, etc) + un procesor de sunet extern. cu aceasta combinatie nu prea poti da gres. |
|
| Sus |
|
 |
mishutz Pasionat
|
Trimis: Sâm Mar 01, 2014 1:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am ales pana la urma acel Pioneer. Eu stiu ce zici cu DSP-ul, dar momentan "sistemul" meu audio e compus din difuzoare Blaupunkt originale pe Passat, amplificator Crunch P1400.4 si playerul de mai sus.
Astept sa mai strang niste bani pentru a schimba difuzoarele masinii si apoi.. va urma  _________________ un bas clar si tare.. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|