Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Alegere player 2DIN. Fara DVD. Doar sunetul conteaza

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
mishutz
Pasionat

Data înscrierii: 28/Iul/2006
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mar Feb 18, 2014 10:26 pm    Titlul subiectului: Alegere player 2DIN. Fara DVD. Doar sunetul conteaza Răspunde cu citat (quote)

Am de ales intre un Pioneer FH-P80BT si... ce imi recomandati voi. Hai cu parerile, sugestiile, etc.
As vrea Pioneerul pentru ca nu m-a dezamagit niciodata, pentru ca am dat un P30 pe un P40 si asta pe un Alpine 9882 ce costa dublu si se auzea mai prost decat P40-ul. Are 3 preout-uri, egalizator pe 7 benzi si nu mai dau bani si pe rama adaptoare deoarece masina mea a avut 2DIN si ar trebui sa cumpar si rama cu sertar, etc..
Cu ce comparam FH-P80BT?

mishutz
Pasionat

MesajTrimis: Lun Feb 24, 2014 7:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nimeni?
rockford
Pasionat

Data înscrierii: 21/Noi/2013
Locație: Nevers

MesajTrimis: Mie Feb 26, 2014 6:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu unu, daca ar fi sa ma iau din ce scrie in titlu " doar sunetul conteaza" as merge pe un playerul sau chiar dvd-ul care se integreaza cel mai bine in bord ( culoare, iluminare, etc) + un procesor de sunet extern. cu aceasta combinatie nu prea poti da gres.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mishutz
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Mar 01, 2014 1:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am ales pana la urma acel Pioneer. Eu stiu ce zici cu DSP-ul, dar momentan "sistemul" meu audio e compus din difuzoare Blaupunkt originale pe Passat, amplificator Crunch P1400.4 si playerul de mai sus.
Astept sa mai strang niste bani pentru a schimba difuzoarele masinii si apoi.. va urma Very Happy

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum