|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
marius_m
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 3
|
Trimis: Mar Sep 05, 2006 5:30 pm Titlul subiectului: alegere player mp3 |
|
|
Am si eu o problema, vreau sa imi cumpar un cd-mp3 player auto si nu prea stiu ce.
As vrea ceva care sa aiba:
- intrare aux eventual frontala ca sa pot conecta un mp3 player portabil la el, sau ceva cu USB tot pentru asta.
- telecomnda simpla sau cu montaj pe volan (cat ar costa aceasta dupa aceea)
- cu fata detasabila
Pretul al care ma gandesc se situeaza undeva in limita a 4 mil lei si 6 mil lei.
Eventual si cat m-ar costa toata distractia pentru a avea un sunet decent, care sa nu distorsioneze aiurea.
Masina pe care vor fi montate este un SKODA FABIA COMBI preechipata audio (are cablurile si boxele montate).
Multumesc
 |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Mar Sep 05, 2006 7:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cea mai buna alegere este Pioneer DEH-30MP.
http://www.be-loud.ro/produse/CD-MP3_Player/PIONEER/DEH-30MP/
Daca nu are intrarea in fata poti sa-i pui de la instalare un fir care sa-ti iasa la indemana.
Variante pentru sunet bun ar mai fi de pe la Apline sau Clarion, dar variante mai scumpe de 600 lei.
Respect. _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
| Sus |
|
 |
marius_m
|
Trimis: Mie Sep 06, 2006 2:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Merci pt informatii
te rog daca sti cum e cu telecomanda aceea pe volan - cred ca e foarte buna si utila pentru sofer si daca sti poti sa imi spui daca cd-mp3 player auto Pioneer DEH-30MP e fiabil ( am avut un CD player care in momentul cand dadeam intro gropa se oprea, si imi repeta melodiile de inebuneam - fiinca in romania strazile sunt prevazute cu fff multe gropi)
eu ochisem SONY-CDX-R450, care ar fi diferenta dintre ele
 |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Mie Sep 06, 2006 10:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Informatii mai exacte despre telecomanda, fiabilitate asteapta raspuns de la Vladutz sau Mihai.
Mie sincer (asta poate sa fie doar opinia mea) nu imi place sunetul player-elor Sony, doar super scumpe sa fie poate poate ceva. Daca gresesc sa ma avertizeze careva. Cei de la Sony dau multe, fac multe, zic multe, dar cand vine vorba de sunet este de domeniul mediocru. Daca te intereseaza sunetul bun Sony nu e alegerea cea mai buna.
Sunt curios de opinia altora......... _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Joi Sep 07, 2006 5:42 am Titlul subiectului: |
|
|
Sunetul playerelor SONY din gama de 2006 a crescut in ceea ce priveste calitatea fata de nivelul anilor trecuti, dar totusi nu a ajuns la nivelul Pioneer. Oricum, preturile Sony sunt bune pentru ceea ce primesti in schimb. Totusi, eu personal as merge pe Pioneer.
Problema fiabilitatii nu se mai pune la playerele noi, asa cum nu se mai pune nici problema saritului, decat in conditii extreme (gropi dupa care oricum nu iti mai arde de muzica, pentru ca esti langa masina schimband roata). Toate player-ele marilor jucatori de pe piata de car-audio au buffer de protectie anti soc care face fata cu brio solicitarilor de tipul gropilor "curente"
Legat de telecomanda de volan de Pioneer pretul ei este de 99.9 Ron si este disponibila pe stoc. Aici sunt de acord cu tine, telecomanda de volan este un accesoriu util ce contribuie la siguranta si confortul tau. |
|
| Sus |
|
 |
marius_m
|
Trimis: Joi Sep 07, 2006 7:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc pentru indicatii, am bagat la cap
Dar telecomnmda pe care ai recomandato (te rog daca p[oti sa imi spui tipul ei) e compatibila la modelul PIONEER DEH-30MP sau la PIONEER DEH-2820MP
Merci mult!
 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|