| |
| Autor |
Mesaj |
in_zale
Data înscrierii: 26/Iul/2006 Mesaje: 47 Locație: 192.168.0.1
|
Trimis: Mie Iul 26, 2006 12:50 am Titlul subiectului: alegere player |
|
|
salutare, sunt nou pe aici si as vrea sa imi dati o mana de ajutor! Urmez sa-mi achizitionez o "masina"(dacie) si in pretul de vanzare este inclus si un player SONY CDX-S2020. ma enerveaza ca nu are MP3 si macar o iesire RCA. daca as lua masina fara el as scadea in jur de 100 de euro(playerul amplifica 4 difuri; 2 in usile din fata si doua in partea din spate sub luneta). Eu zic ca ar fi o afacere buna sa nu il iau si sa-mi iau unul nou cu MP3, si o iesire RCA pt amplif pt ca in viitor va veni si un amplif cu sub, poate nu in masina asta, da oricum! nu vreau sa cheltuiesc mai mult de 5 mil. cu tot cu transport(eu sunt din Negresti-Oas, jud Satu Mare). La o prima privire am ales acestea: SONY CDX-GT200, PIONEER DEH-2820MP, BLAUPUNKT Bermuda MP36 sau chiar un JVC KD-G312. La Sony imi place pe langa design intrarea auxiliara din fata, o iesire pre-out cu volum independent, la Pioneer imi place renumele firmei si are cam la fel ca Sony-ul, iar cele din urma sunt mai de buget, dar oricum cred cu performante bune.
Deci imi trebuie o scula care suna bine, sa fie practica si rezistenta neaparat sa aiba o iesire pt sub. Astept parerile voastre, si poate imi spuneti si care ar fi taxa de transport.
Va multumesc! |
|
| Sus |
|
 |
in_zale
|
Trimis: Mie Iul 26, 2006 11:03 am Titlul subiectului: |
|
|
| nu ma poate lamurii nimeni? pt ca este o situatie cat de cat urgenta!! |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mie Iul 26, 2006 12:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Player-ul ala nu merita 100 euro nici daca era nou.
La 350 ron poti sa iei Sony S22 care are si MP3 si preout dar eu iti recomand Pioneer, suna mai bine.
Transportul pana la Satu Mare ar fi in jur de 35-40 de lei noi dar pana la tine va fi ceva mai mult, maxim 55 ron (deci vei depasi putin cele 5 milioane cu Pioneer-ul).
Difuzoarele inteleg ca iti raman chiar daca nu iei player-ul, nu? |
|
| Sus |
|
 |
in_zale
|
Trimis: Mie Iul 26, 2006 2:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ms ca mi-ai spus ca playerul ala nu isi merita bani, ca il pun in brate! Da probabil ca difurile vor ramane, are ceva JVC-uri dinalea ovale pe spate, iar pe fata ceva slabutz, dar alea se vor schimba in viitorul apropiat! cu privire la playere: sony-ul nu-i nimic de capul lui dupa cate vad, imi placea la el potentiometrul pt volum si intrarea auxiliara din fata, pt ca puteam baga un mp3 player sau orice alta sursa, dar pana la urma daca are playerul mp3 nu-i mai vad rostul. Dar este chiar asa mare diferenta la calitatea sunetului intre Sony si Pioneer? sau dintre cele doua care sunt mai robuste si mai practice, care se comporta mai bine pe drumuri;e noastre? au amandoua iesire pre-out deci pot baga si un amplif! Si faza cu convertor digital-analog pe 24 de biti de la sony, ce vrea sa zica?
Si inca ceva, dak totusi o sa impartesc altfel banii, de exemplu sa iau o pereche de difuri pe fata cred de 13 sunt la dacie berlina si un player pe la 100 de euro, sa ajung cu toate la 150 sa zicem, ce imi recomanzi!?
Scuze ca cer asa multe informatii, dar vreau sa fiu documentat si sa nu dau banii in vant ca si asa nu am multi!!  |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mie Iul 26, 2006 4:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pioneer se aude si mai bine si e si mai fiabil decat Sony.
Ia Pioneer si eventual mai asteapta cu schimbatul difuzoarelor...
Eu ti-as recomanda un sistem Magnat Ultra Ultra 213 sau un DLS B5 care ar suna si mai bine. |
|
| Sus |
|
 |
in_zale
|
Trimis: Mie Iul 26, 2006 4:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
deci Pioneer-ul este cel mai bun, probabil o sa-l comand sau o sa-l cumpar dintr-un magazin din apropiere sa vad cum ies mai ieftin! poate imi spui si cum as putea sa antifonez umpic usile din fata!
Mersi inca o data! |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Mar Aug 01, 2006 11:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Solutia opitma pentru antifonare ti-o dau produsele de la Dynamat! |
|
| Sus |
|
 |
in_zale
|
Trimis: Lun Aug 07, 2006 2:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Mi-am luat Pioneer-ul si vreau sa spun ca sunt ft multumit! Cred ca m-am inscris in clubul celor care il lauda! ms ink o data baieti! |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Lun Aug 07, 2006 11:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Felicitari pentru o alegere excelenta. Ne bucuram ca ne-ai asculat sfatul.  |
|