|
|
|
Autor |
Mesaj |
serress
Data înscrierii: 12/Mar/2016 Mesaje: 2
|
Trimis: Sâm Mar 12, 2016 10:03 pm Titlul subiectului: alegere player USB only dar cu BT (de buget mai mic) |
|
|
Salut,
mare rugaminte: am un buget de 450-600 ron si vroiam sa inlocuiesc in cazul unui Megane2 playerul audio cu unul care sa citeasca exclusiv de pe stick informatia si care sa aiba si bluetooth. Cel stock este defect (functioneaza doar numai pe radio de curand).
Mai am (primit cadou) un subwoofer Orion (activ) nefolosit pana acum. El este mic din toate puctele de vedere: putere, calitate, dimensiune. Insa cu ocazia asta as putea sa il leg si pe el cumva.
Oare ce model de player (cu raport bun pret-calitate a redarii) pot alege? Nu ascult niciodata muzica la volum maxim, ci mai degraba volum mediu (muzica clasica, daca nu e vorba despre sursa radio). Ar fi bine sa aiba calitate foarte buna pe radio, un set bluetooth de calitate si sa ofere o calitate buna, calda, a sunetului (nu neaparat forta ca nu e cazul).
Banuiesc ca aproape orice model din lista be-loud depaseste solutia stock integrata de Renault in 2004 dar sunt multe modele cu preturi diferite si nu stiu daca merita mereu diferenta de pret.
Boxele originale Megane2 (fata+tweetere cel putin) le pot schimba daca considerati ca vor trage rau in jos playerul nou si ca sunt depasite clar de modele decente ca pret (pot mari bugetul cu extra 200-300ron ). Dar asta e alta discutie si nu vreau sa poluez intrebarea esentiala legata de ce player via USB si bluetooth (fara CD) sa iau.
Multumesc anticipat |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
serress
Data înscrierii: 12/Mar/2016 Mesaje: 2
|
Trimis: Dum Mar 13, 2016 7:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc, o sa tin clar cont de sfaturile primite. Am mai tot citit azi pe Amazon review-uri facute diferitelor marci si modele din gama acesta de pret. Destul de greu insa sa iti faci o parere obiectiva despre: cat de bune sunt tunerele radio incluse (daca sunt diferente intre branduri) sau daca exista diferente semnificative intre calitatea redarii ori a implementarii hands-free-urilor bluetooth.
Initial marturisesc ca ma gandisem ca X380BT de la Pioneer ar putea fi suficient. Dar tot aveam temeri legat de receptia radio si sunet.
Alpine UTE 92BT pare mult mai tehnologizat. Nu il luasem in calcul. Il trec in capul listei acum. Multumesc. |
|
Sus |
|
 |
dulearadu Pasionat
Data înscrierii: 14/Ian/2015 Mesaje: 133
|
Trimis: Lun Mai 23, 2016 9:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
am eu kenwood bt61u la 550lei ,il dau pt ca am nevoie 3 way,daca te intereseaza suna ma 0763654948 |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|