| |
| Autor |
Mesaj |
Cristi855
Data înscrierii: 25/Mar/2013 Mesaje: 2 Locație: Romania
|
Trimis: Lun Mar 25, 2013 8:50 pm Titlul subiectului: Alegere Subwoofer |
|
|
| Salut! Am un amplificator Alpine MRP F 300. Ce subwoofer imi recomandati pentru acest amplif? Sau e mai bine daca pun 2 subwoofere? pentru ca suporta 2 x 150W in punte.. Si unde e cel mai bine sa pozitionez subwooferul? |
|
| Sus |
|
 |
stoica22 Priceput
Data înscrierii: 04/Aug/2012 Mesaje: 554
|
Trimis: Mar Mar 26, 2013 12:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
"Problema" este ca ampliful scoate destul de putin adica 2x150w rms in punte.
poti pune 1 sau 2 de astea http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Alpine/SWG/SWG-1044/
ca sa auzi putin bass.
Si de pozitionare ce sa zic ... cel mai bine ar fii sa stai cu subu in brate ) dar la 2 de astea se aude bine si din portbagaj  |
|
| Sus |
|
 |
neos
Data înscrierii: 05/Dec/2010 Mesaje: 34
|
Trimis: Mar Mar 26, 2013 4:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
| te costa 300 RON difuzorul plus inca 100 ( aproximativ) pentru o incinta. ajungi la 400 la care se mai adauga si pretul pentru cabluri. bataie mare de cap. ca sa nu mai spun ca daca vrei sa pui 2 difuzoare, esti deja la 600RON. mai bine vinzi statia si iti cumperi un pachet statie plus difuzor. |
|
| Sus |
|
 |
Cristi855
Data înscrierii: 25/Mar/2013 Mesaje: 2 Locație: Romania
|
Trimis: Mar Mar 26, 2013 4:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Daca l-as vinde cat as lua pe el? Nu pot sa-l vand pentru ca l-am primit pe gratis si n-ar fi frumos din partea mea. Dar 2 subwoofere alpine dinalea nu s-ar auzi bine? De mentionat e ca-mi schimb si cele 4 difuzoare + cele 2 tweetere. Deci daca pun 2 de 150w sau unu de 300w nu-i destul bass? Nu vreau nici sa-mi tremure tabla pe masina. Vreau decat bass curat si clar. Am un peugeot 207 daca conteaza.. |
|
| Sus |
|
 |
alexneo Priceput

Data înscrierii: 21/Noi/2007 Mesaje: 449 Locație: Hunedoara Vulcan
|
Trimis: Mie Mar 27, 2013 1:29 am Titlul subiectului: |
|
|
Omule , ca sa nu ajungi prea scump , de ce nu alegi http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/BLAUPUNKT/GTt_1200_SC/
pentru ce vrei tu , e exagerat de mult
PS : Ce iti spun eu este experimental. Nu stiu cat de bine se comporta 2 tuburi de bass , dar teoretic ar trebui sa fie ok , atata timp cat le lipesti una de alta calumea.
Am ascultat acest model pe un Rover , si suna foarte bine. Dar ca orice tub de bass , nu coboara in frecvente bine. _________________ SW: ATOMIC ELE 15 2000 RMS
Speakers : 4 x mtx thx 502
HU : Sony Xplod cdx-r3350 |
|
| Sus |
|
 |
neos
Data înscrierii: 05/Dec/2010 Mesaje: 34
|
Trimis: Sâm Mar 30, 2013 1:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Cristi855 a scris: | | Daca l-as vinde cat as lua pe el? Nu pot sa-l vand pentru ca l-am primit pe gratis si n-ar fi frumos din partea mea. Dar 2 subwoofere alpine dinalea nu s-ar auzi bine? De mentionat e ca-mi schimb si cele 4 difuzoare + cele 2 tweetere. Deci daca pun 2 de 150w sau unu de 300w nu-i destul bass? Nu vreau nici sa-mi tremure tabla pe masina. Vreau decat bass curat si clar. Am un peugeot 207 daca conteaza.. |
nu poti sa compari 2 difuzoare de 150 W cu unul de 300w. si cum spuneam, daca iei doua difuzoare, cu incinta si cabluri ajungi la un pret nebun. mai mult decat ai da pe un pachet subwoofer de 300w cu statie. la ce statie ai tu( de 150w) sa nu te astepti la super nebunie. trebuie sa intelegi ca se mai pierde semnal, nu scoate 150w( sunt produse slabe ), si mai ales ca de la un anumit volum distorsioneaza. nu stiu cat face statia, o poti pune la vanzare cu un pret care tu il consider corect si astepti oferte. |
|
| Sus |
|
 |
costy
Data înscrierii: 21/Apr/2013 Mesaje: 1
|
|
| Sus |
|
 |
|