Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Alegere subwoofer

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere de interior

Autor Mesaj
Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Lun Aug 25, 2008 7:32 pm    Titlul subiectului: Alegere subwoofer Răspunde cu citat (quote)

Salutari. Am nevoie de un woofer de casa pana in 800-1000 lei. A se intelege <cu> . Ceva sanatos, nu jucarii ca cel de la Logitech Z5500.

Multumesc.

Waitin` for the Volvo, a new chapter!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cristimac
Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008
Locație: Arad

MesajTrimis: Mar Aug 26, 2008 3:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere/Jamo/SUB_250/ sau http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere/Pioneer/S-W160S-K/
Sus
cristimac
Priceput

MesajTrimis: Mar Aug 26, 2008 3:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai au si cei de la cervin wega ceva suburi cu puteri mai mari
Sus
ADN
Pasionat

Data înscrierii: 25/Dec/2007
Locație: Constanta

MesajTrimis: Lun Sep 15, 2008 9:24 pm    Titlul subiectului: Salut Răspunde cu citat (quote)

O recomandare ar fi Infinity Beta SW-10 Very Happy

YM: adn_pili0746
Sus
baubau
Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Vin Noi 28, 2008 12:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

10" si 8" astea nu poti sa le numesti subwoofere mai degraba woofere , cel putin nu la nivelul asta de bani .

parerea mea ar fi sa cauti suburi cu difuzoare cat mai mari.

grizzlee

Data înscrierii: 09/Oct/2008

MesajTrimis: Vin Noi 28, 2008 12:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salut
Pai parerea mea e ca daca vrei ceva nervos,sa iti faci tu.Ai putea sa optezi ptr un dif de 18" ,de ex hp18s sau un SAL PA 50100

http://www.mediaboom.ro/difuzor-de-joase-sal-pa-50100-1000-watti-p-975.html

Cu inca 300 ron iti tragi o cutie cu tot ce trebuie si au un "sabufar" in toata regula care sa faca destul scandal.Asta ,bineinteles daca ai timp si chef sa iti faci.Oricum,daca mergi la un tamplar cu schema,ti-o face in 2 zile si tot iesi sub 1000 ron
Alta varianta ar fii sa iei unul gata facut cu dif de 18" si gata.Se poate pune o bobina sa iti scoata numai frecventele joase si ai rezolvat.

numai bine
Sus
cristimac
Priceput

MesajTrimis: Vin Noi 28, 2008 12:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu stiu daca un dif plus incita ar fi mai potrivit ca si unul activ, si oricum SAL pe mine cel putin nu ma incanta de loc...are un prieten de-al meu un sub SAL de masina care este cel mai mare de la ei si suna oribil (mai bine spus nu suna).,

acesta sare putin de 10 mil dar ii cu dif de 25 cm, si nu cred ca ai nevoie de putere mai mare in casa.
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere/JBL/ES150P/

P.S: daca stai la bloc...oricum vei fi injurat de vecini si daca iti iei de 100w crede-ma. Smile
Sus
CBI
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Vin Noi 28, 2008 1:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai multe detalii!!!
in banii aia vrei un difuzor ,vrei o un sub de fabrica pasiv,activ??
apoi la ce vrei sa il folosesti ??? muzica de calitate,efecte pe multicanal,il pui la coltz din diverse motive?
cat de tare iti trebuie sa sune??
cat de mare iti permite spatiul ca sa fie incinta?

Pt casa dupa cum am mai sugerat si in alte locuri,exista suficinete difurzi f bune ca sa nu te complici cu difuri auto sau troacele public adress cu care faci frumusete de sicrie

PS:am vazut ca este destul de vechi anuntul,dar daca altii scarma prin 'morminte' ce sa fac Wink
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere de interior Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum