|
Autor |
Mesaj |
Mihai1
Data înscrierii: 24/Oct/2009 Mesaje: 2
|
Trimis: Sâm Noi 07, 2009 12:41 am Titlul subiectului: alegere subwoofer |
|
|
Salutare tuturor!
Cautand sa imi iau subwoofer am dat peste modelul Magnat Monitor Supreme 301.Mentionez ca il iau pentru filme dar si pentru muzica.Un bun cunoscator m-a sfatuit in ultima clipa ca nu e alegere foarte buna deoarece daca la filme e excelent la muzica e mai putin.
Ce subwoofer sa imi cumpar?
Mentionez ca :
-nu vreau putere mare(camera are 20 metri) dar as dori sa coboare destul de jos macar 30 Hz si sa nu imi baraie la muzica ....sa cante!
-sa coste maxim 1500 Ron
Va multumesc! |
|
Sus |
|
 |
cristimac Priceput

Data înscrierii: 15/Apr/2008 Mesaje: 576 Locație: Arad
|
|
Sus |
|
 |
Mihai1
Data înscrierii: 24/Oct/2009 Mesaje: 2
|
Trimis: Sâm Noi 07, 2009 1:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dintre Jamo SUB 300 si Monitor Audio BRW10 care canta mai bine ca sa spun asa?
Dilema este urmatoarea: Desi Monitor Audio este o firma de varf Jamo SUB 300 are difuzorul in partea de jos ceea ce am inteles ca este un avantaj la muzica filtrand eventualele sunete medii sau ceva de genul.
Va multumesc! |
|
Sus |
|
 |
Q.Pload
Data înscrierii: 17/Feb/2010 Mesaje: 10
|
Trimis: Lun Feb 22, 2010 9:48 am Titlul subiectului: |
|
|
subwooferele pentru filme au acel bass mai mult un vuiet deca acel bum clar iar asta pentru a creea rezonanta coloanei sonore a filmului. au o banda de frecventa joasa mai diferita eu zic sa iti iei ce crezi tu ca ar fi mai bun _________________ Q.Pload |
|
Sus |
|
 |
TAZMANIA Priceput

Data înscrierii: 12/Noi/2007 Mesaje: 313 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Feb 22, 2010 11:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
In mod normal pt muzica nu este recomandat subwoofer separat, este suficient sa ai niste boxe bune de podea. In cazul in care nu ai boxe de podea si ai bookshelf, atunci poti completa partea de joase cu un subwoofer.
Pentru filme este recomandat br iar pt muzica seald, desi bineinteles ca exista si exceptii de br ce suna foarte muzical.
Din proprie experienta iti recomand Monitor. Eu am in completarea booshelf-urilor Monitor Silver un subwoofer tot Monitor Silver si sunt f multumit de el.
Bafta |
|
Sus |
|
 |
|