| |
| Autor |
Mesaj |
around the world Pasionat

Data înscrierii: 13/Feb/2007 Mesaje: 66 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Feb 13, 2007 1:59 pm Titlul subiectului: alimentare |
|
|
Am un amp Magnat rock 1000 si un mac z4100 . Momentan sunt alimentate prin cablu AWG4 . Blocul de sigurante Stinger SPD2ANL , blocuri de distribuite Stinger Stef 4 . In "cartulia" de la blocul de sigurante scria ca s-ar pute trece prin el si AWG0 . Se poate face asta sau imi trebuie blocuri noi de sigurante si distribuite ? _________________ LESS IS MORE !!!!!!!!!!!!! |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mar Feb 13, 2007 9:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
AWG4 (20mm) este muuult prea mic pentru ce ai acolo.
Minim AWG2 ti-ar trebui si recomandat ar fi AWG0.
Daca in cartulie asa scrie, asa e. si daca nu intra se poate "convinge" el sa intre. |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar Feb 13, 2007 9:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
asta era raspunsul pe care il speram > _________________ LESS IS MORE !!!!!!!!!!!!! |
|
| Sus |
|
 |
pesteimputit Pasionat
Data înscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 141
|
Trimis: Mar Feb 13, 2007 11:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
| 2 blockuri SPD2ANL folosesc si eu pt alimentarea 2x0awg, in concluzie merg foarte bine pt 0 awg. Cand scoti firul actual din distribuitor o sa vezi ca odata cu el iese si o "bucata" de SPD2ANL, ala fiind adaptorul 0awg => 4awg, odata ce ala e scos intra 0awg lejer. |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Mar Feb 13, 2007 11:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
momentan sunt in ceata . cand lam montat tin minte ca avea intarile de cablu in blocurile metalice pe care sta siguranta . se scoate ceva din alea ? si cu blocurile de distributie care sunt AWG 4 fac ceva ? _________________ LESS IS MORE !!!!!!!!!!!!! |
|
| Sus |
|
 |
pesteimputit Pasionat
|
Trimis: Joi Feb 15, 2007 10:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
pe scurt:
din baterie -> 0awg ->spd2anl->2x4awg in amplifuri |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Joi Feb 15, 2007 10:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu ziceam sa merg cu AWG0 pana in spate ,de acolo blocuri de distributie si de acolo la mplifuri AWG4 . deci ziceam bine Ideea e ca nu folosesc blocul de sigurante pentru distributie . adik dak tot am dat banii pe blocuri nare sens . nu ? _________________ LESS IS MORE !!!!!!!!!!!!! |
|
| Sus |
|
 |
pesteimputit Pasionat
|
Trimis: Joi Feb 15, 2007 11:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nu are sens sa mai pui si blockurile alea |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin Feb 16, 2007 12:15 am Titlul subiectului: |
|
|
oricum am ologit blocul . Cand l-am instalat mi-au cam scapat placutele si suruburile de la al 2-lea suport de siguranta De ajuns au ajuns in scut si nu bag mana in foc ca mai sunt acolo ca am avut de mers mult cu masina zilele astea .
Daca imi vine comanda de la voi pana sambata ma bag in ea sa vad ce si cum . Daca nu ... o iau cu antifonarea . _________________ LESS IS MORE !!!!!!!!!!!!! |
|
| Sus |
|
 |
|