Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Alpine 120Rm/130RM vs Pioneer 1410UB/1500UBA

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
Hristev

Data înscrierii: 18/Noi/2012

MesajTrimis: Dum Noi 18, 2012 10:27 pm    Titlul subiectului: Alpine 120Rm/130RM vs Pioneer 1410UB/1500UBA Răspunde cu citat (quote)

As avea nevoie de cateva sfaturi pentru achizitionarea unui HU. Optiunile mele sunt:

http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-120RM/ (aici putem include si 130RM, care practic este acelasi lucru, dar modelul pe anul 2012)
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-1410UB/
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-1500UBA/

Elementul definitoriu pentru mine este culoarea butoanelor/afisajului, care trebuie sa fie neaparat portocalie! Al doilea lucru este sa aiba port USB.

Ce vreau eu de la sunet? Nu caut un sunet profesional, de audiofil, ci prefer un sunet placut: bas cald/plin, medii pronuntate, inalte care sa nu deranjeze/sa nu fie "metalice". De asemenea, folosesc si radio-ul cam 40% din timp.....

Sistemul este momentan unul stock pe un e36, dar va fi schimbat in viitorul apropiat! Nothing fancy, doar ceva de bun simt......focal, ground zero, rockford fosgate. De asemenea, probabil ii voi adauga un SUB
, care insa va fi SH si nu foarte puternic (pe acest subiect, cat de importante sunt filtrele HPF si LPF, deoarece doar un singur model din cele enumerate mai sus dispune de asa ceva).

Orice sfaturi pozitive sau negative sunt binevenite, atata timp cat sunt constructive! Smile

Multumesc anticipat!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
toboalpha
Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010
Locație: sibiu cluj

MesajTrimis: Lun Noi 19, 2012 12:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca vrei sa amplifici si difuzoarele care le vei schimba si adaugi un subwoofer trebuie sa te reotientezi spre alt HU... cu cel putin 2 iesiri RCA... Alpine, Pioneer, Kenwood...Very Happy

bafta

Hristev

MesajTrimis: Lun Noi 19, 2012 8:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai tocmai asta e ideea, asa cum am mentionat si mai sus, nu vreau sistem audio profesional, cel putin nu in viitorul apropiat sau mediu! Pur si simplu vreau sa se auda mai bine ca in momentul de fata, lucru care s-ar intampla cam orice as face din moment ce sistemul audio stock (ma refer la difuzoare, ca HU am un Sony GT-35u, care la randul sau este extrem de slab) la e36 este foarte putin performant.
Ideea este ca daca voi monta un SUB nu voi amplifica difuzoarele, iar daca voi amplifica difuzoarele nu voi mai monta SUB.....
Sus
toboalpha
Audiofil

MesajTrimis: Lun Noi 19, 2012 10:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

atunci parerea mea si doar a mea...
mergi pe HU Kenwood care are 4 x 30 w rms ca sa ai totusi ceva ceva amplificare pe difuzoare...

Hristev

MesajTrimis: Lun Noi 19, 2012 11:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Problema este ca nu am gasit decat un singur model Kenwood care sa aiba iluminare de culoare portocalie/amber, (http://winauto.ua/en/product/cd-receiver-kenwood-kdc-315a/), iar acela nu are port USB....
Si cum am mai spus, orice parere este binevenita! Smile
Sus
toboalpha
Audiofil

MesajTrimis: Lun Noi 19, 2012 11:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

CATI BANI VREI SA INVESTESTI IN HU>??
Hristev

MesajTrimis: Lun Noi 19, 2012 11:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Intre timp am gasit si acest model care imi face cu ochiul
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-X3500Ui/

Cat despre buget, initial voiam sa investest in jur de 400 de RON, ulterior orientandu-ma spre maxim 500 de RON!
Sus
toboalpha
Audiofil

MesajTrimis: Lun Noi 19, 2012 12:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e ok player-ul....Smile
julyo13
Audiofil

Data înscrierii: 09/Mar/2011
Locație: Vatra Dornei

MesajTrimis: Lun Noi 19, 2012 2:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

toboalpha a scris:
e ok player-ul....Smile

Foarte bun la banii astia..are 2 preout-uri si USB..Bafta!!!!!!!

Hristev

MesajTrimis: Lun Noi 26, 2012 11:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pana la urma am optat pentru un Pioneer, model X3500ui....si sunt foarte multumit de alegerea facuta! Smile
Topic-ul se poate inchide...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum