|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
cosmin2007
Data înscrierii: 18/Aug/2011 Mesaje: 2
|
Trimis: Joi Aug 18, 2011 3:48 pm Titlul subiectului: Alpine 126BT |
|
|
Doresc achizitionarea unui unui alpine 126bt si daca are cineva idee daca merita sau nu banii...............ca auditie,calitatea cd-playerului,a sistemului parrot,designe,meniu si asa mai departe.
Pe multe siteuri e vazut bine acest aparat, dar .....daca il are cineva sau vre-o cunostinta si e multumit sau nu de el. |
|
| Sus |
|
 |
keddy_net Priceput
Data înscrierii: 27/Oct/2007 Mesaje: 482 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Aug 23, 2011 11:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
in primul rand e un player facut pt usa din cate am vazut, deci o sa ai doar frecvente impare pe fm.
e un player entry level, dar peste orice alt player din gama entry level.
Depinde si la ce pret il iei _________________ Alpine CDA 9855r, DLS MS6A, DLS CA12, Dacia SuperNova. |
|
| Sus |
|
 |
cosmin2007
Data înscrierii: 18/Aug/2011 Mesaje: 2
|
Trimis: Mie Aug 24, 2011 9:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
| undeva pe la 850 lei...... |
|
| Sus |
|
 |
keddy_net Priceput
Data înscrierii: 27/Oct/2007 Mesaje: 482 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
Popix2011
Data înscrierii: 17/Oct/2011 Mesaje: 2 Locație: Alba Iulia
|
Trimis: Lun Oct 17, 2011 9:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
| A trecut ceva vreme de la ultima postare... Am si eu un Alpine 125BT care e fratele geaman al lui 126 si pot sa zic ca merg toate frecventele la radio si e un player bun. Eu l-am luat la mana a doua, foarte putin folosit ( a aparut ca si model de vreo 8 luni) cu 500 lei... Cred ca am facut o alegere buna, cu bluetooth inclus si cititor usb |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|