Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Alpine 9812RB vs Alpine 9815Rb!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
cynegeticos
Priceput

Data înscrierii: 18/Noi/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Mie Ian 05, 2011 1:13 pm    Titlul subiectului: Alpine 9812RB vs Alpine 9815Rb! Răspunde cu citat (quote)

Salut!
Detin un Alpine 9812Rb si de curand mi s-a propus un schimb, de catre un coleg de forum, cu un 9815Rb + diferenta de la mine...
Pe masina am o statie Mac Audio Fearless 4000 ce amplifica un set de componente DDC 6.5 si un subwoofer JBL P1222....
Intrebarea mea este daca se justifica sa fac acest schimb, tinand cont ca am inceput sa tin mai mult cont acum si de calitatea sunetului si nu doar "bubuiala" cum vroiam inainte.
Daca poate sa ma ajute cineva cu niste sfaturi ar fi binevenite sa pot sa-i dau raspuns baiatului...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cynegeticos
Priceput

MesajTrimis: Joi Ian 06, 2011 3:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nimeni, nimic?
Maine trebuie sa ma intalnesc cu baiatul sa vad player-ul, poate sa ma ajute cineva cu un sfat?
Sus
Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Vin Ian 07, 2011 10:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

S-ar putea sa fie destul de tarziu, insa..
On-topic: 9815 vs 9812 = bass engine plus vs bass engine pro.
Asta pe scurt s-ar rezuma la:
- corectie in timp pe 4 canale vs corectie pe 6 canale
- crossover pt 3 cai pe 9815 - deci poti trece pe amplificare activa alias activicare independenta componente: tw si midbass
Mai ai niste chestii in plus pe la eq parametric, are mai multe canale..

Diferenta.. pai depinde ce bani iti cere.
Oricum, nu am auzit de prea multe in tara si cele de care stiu erau reparate/desfacute bla, bla..
Deci ai grija.
Sus
cynegeticos
Priceput

MesajTrimis: Vin Ian 07, 2011 3:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am facut pana la urma schimbul, am testat/probat aparatul mai mult timp si deocamdata pare ok...
Sunetul pot sa spun ca s-a schimbat radical, 9815 nu mai este asa de agresiv ca 9812, in setari ma incurc rau dar per total sunt multumit...
Ca si schimb am facut cu 9812-le meu + o pereche de difuzoare Alpine SPS 17C2.
Mersi de raspuns si toate cele bune!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum