|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
cynegeticos Priceput
Data înscrierii: 18/Noi/2009 Mesaje: 414 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Mie Ian 05, 2011 1:13 pm Titlul subiectului: Alpine 9812RB vs Alpine 9815Rb! |
|
|
Salut!
Detin un Alpine 9812Rb si de curand mi s-a propus un schimb, de catre un coleg de forum, cu un 9815Rb + diferenta de la mine...
Pe masina am o statie Mac Audio Fearless 4000 ce amplifica un set de componente DDC 6.5 si un subwoofer JBL P1222....
Intrebarea mea este daca se justifica sa fac acest schimb, tinand cont ca am inceput sa tin mai mult cont acum si de calitatea sunetului si nu doar "bubuiala" cum vroiam inainte.
Daca poate sa ma ajute cineva cu niste sfaturi ar fi binevenite sa pot sa-i dau raspuns baiatului... |
|
| Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
|
Trimis: Joi Ian 06, 2011 3:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nimeni, nimic?
Maine trebuie sa ma intalnesc cu baiatul sa vad player-ul, poate sa ma ajute cineva cu un sfat? |
|
| Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Vin Ian 07, 2011 10:23 am Titlul subiectului: |
|
|
S-ar putea sa fie destul de tarziu, insa..
On-topic: 9815 vs 9812 = bass engine plus vs bass engine pro.
Asta pe scurt s-ar rezuma la:
- corectie in timp pe 4 canale vs corectie pe 6 canale
- crossover pt 3 cai pe 9815 - deci poti trece pe amplificare activa alias activicare independenta componente: tw si midbass
Mai ai niste chestii in plus pe la eq parametric, are mai multe canale..
Diferenta.. pai depinde ce bani iti cere.
Oricum, nu am auzit de prea multe in tara si cele de care stiu erau reparate/desfacute bla, bla..
Deci ai grija. |
|
| Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
|
Trimis: Vin Ian 07, 2011 3:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am facut pana la urma schimbul, am testat/probat aparatul mai mult timp si deocamdata pare ok...
Sunetul pot sa spun ca s-a schimbat radical, 9815 nu mai este asa de agresiv ca 9812, in setari ma incurc rau dar per total sunt multumit...
Ca si schimb am facut cu 9812-le meu + o pereche de difuzoare Alpine SPS 17C2.
Mersi de raspuns si toate cele bune! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|