| |
| Autor |
Mesaj |
andrei006 Priceput
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 338 Locație: bucuresti
|
Trimis: Sâm Noi 04, 2006 10:42 pm Titlul subiectului: alpine 9854 |
|
|
Momentan pe masina am un alpine 9827 ... model de prin 2005.
Ca specificatii are:
4x45
3pre-out - 4V
volum pentru subwoofer,
bass engine, mx, reglaj pentru bass si trebble, quick search si inca cateva prostii de nu imi vin acum in minte.
Ideea e ca m-am gandit sa-l schimb si ma uitam la un alpine 9854.
ceea ce ma nemultumeste in legatura cu acest player, e faptul ca are iesiri pe 2V ... dar are aux in ... ceea ce imi e de mare ajutor, mai ales in conectarea la un dvd.
Boxele de pe fata sunt alpine sxs 1757 60rms, iar pe spate tot sxs 1357 50 rms. Boxele sunt sustinute de un jbl 75.4.
In viitor sper sa reusesc si sa schimb boxele (am mai vrut odata sa le schimb cu infinity kappa, dar am renuntat in dauna altei chestii). De asemenea si amplificatorul e pus pe "lista neagra" ... .
intrebarea mea e daca merita schimbat actualul headunit ... cu acel 9854.
nu caut sq ca nu incadrez in categoria asta ... ci doar o auditie cat mai placuta si pe cat se poate tare . |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Dum Noi 05, 2006 1:13 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu cred ca ai de ce sa-l schimbi. Nu pare invechit moral. Daca ai cum sa iei niste bani buni pe el se merita schimbat.
S-ar putea sa obtii mai multe cu alte difuzoare, mai bune. Statia poate multe. Nu stiu exact cum e in comparatie cu:
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/MAGNAT/RX/RX_44/, dar si acest Magnat are mult de aratat.
Ce masina ai ??
La difuzoare mege ceva gen DLS, Infity, JBL sau chiar Magnat. _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
| Sus |
|
 |
andrei006 Priceput
|
Trimis: Dum Noi 05, 2006 2:07 am Titlul subiectului: |
|
|
mai e pana strang bani pentru boxe si eventual sa schimb si statia.
masina e o astra hatchback.
probabil ca daca as da mp3-ul as lua cam 4 mil maxim pe el. nu tin neaparat sa-l dau ... dar am vazut ca 9854 are aux in si pot sa-l conectez la dvd.
ps: e chiar asa mare diferenta intre 2V si 4V ?  |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Dum Noi 05, 2006 2:31 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu ar trebui sa fie. Stiu doar ca e mai bine pe 4V. Atat timp cat statia e reglata ca la carte nu ar trebui sa fie probleme. Diferenta de difuzoare s-ar putea sa se vada cel mai bine, daca vrei sa schimbi ceva relevant. Schimbarea e de preferat sa fie cu ceva superior, ca diferenta sa nu fie chiar insignifianta. _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Dum Noi 05, 2006 3:25 am Titlul subiectului: |
|
|
Stai linisitit cu 9827. Nu se mai fac ca pe vremuri...
Daca chiar vrei sa-l schimbi si sa ramai pe Alpine, incearca 9853 sau 9855 SH, modele de anul trecut. |
|
| Sus |
|
 |
andrei006 Priceput
|
Trimis: Dum Noi 05, 2006 2:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
frumos ar fi un 9855 ... dar sunt foarte stramtorat cu banii )
modelele de la panasonic cum sunt calitate/pret ? |
|
| Sus |
|
 |
TWISTER Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006 Mesaje: 127
|
Trimis: Dum Noi 05, 2006 7:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Seria noua Panasonic, modelele de varf (de la 7303 in sus) reprezinta primele lor HU care suna bine. Au o multime de reglaje, crossover, 3 iesiri de semnal mic etc. Sunetul este cel mai bun al lui Panasonic pana acum, nu mai exista acel sound fad, sters.
Ce le liseste este un DAC de 24biti si o posibilitate de a cauta melodia dupa titlu or something. De asemenea, display-ul DOT matrix mie imi displace, insa e la moda si il gasesti implementat pe majoritatea HU high-end. |
|
| Sus |
|
 |
andrei006 Priceput
|
Trimis: Lun Noi 06, 2006 11:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
cum se aude sunetul printr-un dvd auto ? e mai clar ? e mai prost decat printr-un mp3 ?
se merita sa pastrez doar un dvd ... sau sa ma iau si un dvd si un mp3 ? |
|
| Sus |
|
 |
|