Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Alpine 9870RM,subwoofer on/off?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
bitza

Data înscrierii: 19/Apr/2008

MesajTrimis: Sâm Mai 05, 2012 10:01 pm    Titlul subiectului: Alpine 9870RM,subwoofer on/off? Răspunde cu citat (quote)

salutare....dupa cum spune topicul...am si eu o problema la hu meu..daca selectez off la subwoofer...nu mi se mai opreste..chiar se aude bassul mai tare..mufele in spate sunt ok..toate cablurile sunt ok..a mai patit cineva asa ceva?vre-o solutie?
SpawN

Data înscrierii: 13/Apr/2010
Locație: Focsani

MesajTrimis: Dum Mai 06, 2012 11:15 am    Titlul subiectului: Re: Alpine 9870RM,subwoofer on/off? Răspunde cu citat (quote)

bitza a scris:
daca selectez off la subwoofer...nu mi se mai opreste..

Dar pana acuma ti se oprea cand dadeai off ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
bitza

MesajTrimis: Dum Mai 06, 2012 7:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bai sincer..habar n-am....parca dupa ce l-am montat prima oara(precizez ca nu l-am cumparat nou..dar e destul de intretinut)..dupa ce am citit in cartea lui asa despre el si functiile lui..am incercat odata si mergea..acum 2 zile cand am vrut sa opresc..nik..daca ii dau off..chiar se aude basul mai tare...ciudat...
costy_suceava
Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009
Locație: suceava

MesajTrimis: Lun Mai 07, 2012 2:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Atunci lasa off Very Happy
SpawN

MesajTrimis: Lun Mai 07, 2012 3:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bitza am acelasi hu ca si tine nu este un defect si la mine e la fel cand selectez "subwoofer - off" din meniul Function se aude mai tare subul dar se anuleaza automat reglajul de subwoofer din meniul Audio cel de la 0 la 15

Daca vrei sa opresti doar subul dar restul componentelor sa mearga,ai putea sa pui un intrerupator pe firul de la remote.
Uite topic ca sa mai discutat http://www.be-loud.ro/forum/buton-on-off-amplificator-t14403.html
Sus
bitza

MesajTrimis: Lun Mai 07, 2012 3:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

iti dai seama ca daia e facuta functia asta sa mearga...nu sa pun eu intrerupatoare ..combinatii..aiurea asa...eu stiu ca parca a mers cand am incercat..am mai avut mp3-uri..nu e singuru model..la toate mergea functia asta..numai asta vad ca face figuri..tre sa aflu eu de ce...
SpawN

MesajTrimis: Lun Mai 07, 2012 4:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am crezut ca anuleaza controlul de volum al subwooferului nu sa il opreasca de tot.Daca cumva gasesti rezolvare posteaza aicea sa stiu si eu.Ms
Sus
bitza

MesajTrimis: Lun Mai 07, 2012 5:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am sa incerc sa mai anulez din functii..sa opresc HPF-u..si ce mai e p'acolo..poate are vreun efect d'asta..desi nu trebuie..dar...
bitza

MesajTrimis: Lun Mai 07, 2012 5:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

costy_suceava a scris:
Atunci lasa off Very Happy

costy..se aude basul mai tare..dar anuleaza restu setarilor..iar nu e bine Very Happy ...pana la urma la un mp3 de 2 mil..e de ajuns ca are iesire de subwoofer Smile))...oricum o sa-l schimb..

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum