Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Alpine CDA-9852RB , Alpine CDE-9850RI sau Pioneer DEH 4800MP

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
zRc

Data înscrierii: 12/Feb/2007

MesajTrimis: Lun Feb 12, 2007 11:23 pm    Titlul subiectului: Alpine CDA-9852RB , Alpine CDE-9850RI sau Pioneer DEH 4800MP Răspunde cu citat (quote)

Cine , ce si mai ales de ce? ... astept parerile si sfaturile voastre...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
zRc

MesajTrimis: Lun Feb 12, 2007 11:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am uitat sa intreb....care e diferenta intre modelele CDA si CDE de la Alpine? poate stie cineva si ma poate lumina si pe mine..ms Very Happy
Sus
NIX
Pasionat

Data înscrierii: 15/Ian/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Feb 13, 2007 12:18 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai, in primul rand, CDE-9850Ri are inclus adaptor iPod.
zRc

MesajTrimis: Mar Feb 13, 2007 12:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stiu, momentan am ramas la CDE 9850ri... dar totusi incerc sa aflu si alte pareri Smile . am auzit ca pioneer-ul ar avea mai multe setari audio.
am uitat sa mentionez ca pe viitor, o sa mai adaug si o statie si un sub. Smile
inca nu sunt hotarat Neutral
Sus
NIX
Pasionat

Data înscrierii: 15/Ian/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Feb 13, 2007 12:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu stiu exact ce setari are Alpine-ul. Daca are doar ce se mentioneaza pe be-loud, atunci ia-ti Pioneer ca o sa beneficiezi de LPF si HPF care fac o mare diferenta.

In plus, ca o parere personala: Alpine-ul mi se pare ca suna mai violent (daca pot zice asa), in timp ce Pioneer-ul mi-a lasat o impresie mai domoala cu un sunet mai clar, mai controlat. E adevarat ca nu am ascultat foarte multe modele de Alpine... deci parerea mea e posibil sa fie foarte aberanta Rolling Eyes

zRc

MesajTrimis: Mar Feb 13, 2007 12:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am avut candva, pe vremurile bune un alpine cda 9847r....si se auzea bestial de puternic, ca sa zic asa Smile)
acum am schimbat masina...si vreau ceva care sa se auda clar, si cu un sunet cu bass si inalte ...adik sa se merite schimbarea ... Smile
ideea de baza e ca vreau sa se auda bine, si sa nu arunc aiurea 6-7-8 mil Smile)=)) ... Very Happy
Sus
ando
Pasionat

Data înscrierii: 20/Ian/2007
Locație: Suceava

MesajTrimis: Sâm Feb 17, 2007 9:18 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si mie mi s-a parut mai violent alpine-ul,dar era un model mai vechi.Ceva actual ink nu am ascultat.
Oricum,Pioneer-ul are mai multe filtre plus iesire sw,care ar trebui sa fie de 4V.

asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Sâm Feb 17, 2007 9:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

care pioneer? 4800? are 2,2v pe pre-out.
Sus
ando
Pasionat

Data înscrierii: 20/Ian/2007
Locație: Suceava

MesajTrimis: Sâm Feb 17, 2007 10:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si tot e mai mare Very Happy
nu vreau sa dau pareri subiective dar alpine-ul nu are reglaje prea multe pt amp si e ceva mai scump.

zRc

MesajTrimis: Sâm Feb 17, 2007 8:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

oki, alpine-ul e mai scump...pioneer am inteles si eu ca are mai multe reglaje. oricum la cat costa o sa ma uit dupa ce aleg cd player-ul, sa vad daca imi permit sau nu Smile)=)) .
acuma , care credeti ca se merita mai mult.eu am ascultat numai pioneer 4800mp, si sa zicem ca se auzea bine. alpine-urile nu am reusit inca sa le ascult in masina la cineva..
sa incercam altfel... ce imi recomandati pt un peugeot 206 Smile ma refer si la niste boxe fata ( de preferat un sistem , ca am vazut ca am loc pt tweetere in suportu de la oglinda) ...si pe spate niste difuzoa. re ovale .
eu ma gandeam pe spate la niste pioneer tsa 6121 :d ( http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Coaxiale/TS-A6921/ ), si pe fata niste pioneer tsa 171c ( http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Sisteme/TS-A171C/ ) sau pioneer tsh1703 ( http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Pioneer/Sisteme/TS-H1703/ ).
voi ce credeti? Confused
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum