| |
| Autor |
Mesaj |
mirciulik
Data înscrierii: 10/Iul/2006 Mesaje: 49
|
Trimis: Mie Sep 20, 2006 1:04 am Titlul subiectului: Alpine CDA-9854R |
|
|
Ma tot bate gandul sa-mi iau un cd-player la masina, dupa upgrade-urile facute la boxe, la noua statie si subwoofer si mi-a 'picat' pe modelul asta, pt ca are si 3 pre-out-uri si conectare iPod(asta ma intereseaza mai mult) si butonul de volum(care e misto rau ).
Intrebarea mea e cam asa: pentru a conecta iPod-ul mai ai nevoie de un adaptor, din cate am inteles. acest adaptor, vine o data cu player-ul? sau mai trebuie sa dau alti bani? pe langa acest adaptor mai trebuie si adaptorul pentru telecomanda de la volan, deci in total o gramada de bani.
@Mihai, plz lamures-te-ma! sau eventual o propunere care sa se muleze dupa dorintele mele-conectare iPod. stii masina, Peugeot 307SW. Multumesc! |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Mie Sep 20, 2006 6:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Atat pentru control Ipod cat si pentru comenzi de volan ai nevoie de interfete suplimentare. Costul total aproximativ al celor doua interfete se situeaza undeva la 200E. Da un mail si iti facem o calculatie exacta.
Singurul model Alpine compatibil IPod in configuratia de baza e 9850Ri |
|
| Sus |
|
 |
mirciulik
|
Trimis: Mie Sep 20, 2006 8:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
| @Vladutz, mai tii minte masina? cred ca tu ai adus amplificatorul si incinta de la sub. pot sa-mi iau 9850ri? adica trebuie schimbat ceva la cabluri, sau pe altundeva? imi este de ajuns un pre-out cat are 9850ri? multumesc |
|
| Sus |
|
 |
mirciulik
|
Trimis: Sâm Sep 23, 2006 5:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
poate ma baga si pe mine cineva in seama acuma cat am bani de aruncat  |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Sâm Sep 23, 2006 8:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Tu ai si difuzoarele DLS C6 amplificate si woofer-ul DLS... Deci 2 preout-uri ar fi ideale...
Ai de ales intre un player cu 2 sau 3 preout-uri care iti va permite de reglezi volumul subwooferului, fader-ul pe difuzoare etc, si unul care are adaptor iPod integrat.
Alegerea e a ta..
9850i va fi OK dar gandeste-te ca trebuie sa duci acelasi semnal si in woofer si in difuzoarele fata. Se poate face, nu e problema de ordin tehnic dar e mai elegant cu 2 preout-uri.
Alta varianta e sa iei un player cu 2 preout-uri cum ar fi Pioneer 30MP caruia sa-i pui adaptorul iPod optional. |
|
| Sus |
|
 |
mirciulik
|
Trimis: Mar Sep 26, 2006 2:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
| da. mersi de raspuns, dar vezi tu...mie nu-mi place cum arata 30MP, iar ceva mai scump, mi se pare ca depaseste bugetul meu. asa ca deocamdata gandul meu ramane la 9850i. |
|
| Sus |
|
 |
mirciulik
|
|
| Sus |
|
 |
andrei006 Priceput
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 338 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Oct 04, 2006 12:02 am Titlul subiectului: |
|
|
arata bine.
si eu as cumpara unul dca ar fi in bani buni.
la fiabiliatate nu bag mana in foc ... |
|
| Sus |
|
 |
|