|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
s@litos
Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 1
|
Trimis: Mar Aug 08, 2006 12:40 am Titlul subiectului: Alpine CDA-9855R |
|
|
| Salut. am si eu pe masina un Alpine CDA-9855R. ce problema am !? urca volumul la el pana la 20 ...dupa care se plafoneaza, adica pana la 35 nu se mai simte nimic. intradevar la 20 ma scoate din masina si se aude tot impecabil fara pic de distorsiune. de la ce sa fie oare? pe fata am boxele din fabrica (am un golf 4) , pe spate infinity...cel mai puternic model de anul trecut...tub, statie...dar astea nu cred sa aiba legatura cu plafonarea. ce imi recomandati sa pun pe fata, in ipoteza in care ele ar fi cauza (casetofonul din fabrica avea 4x22w). in prezent boxele pe fata se aud ff bine si ff clar cu bas inalte, tot. sunt pe 2 cai bas si inalte separate. multumesc |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Mie Aug 09, 2006 7:01 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu te-am uitat, cautam un raspuns la problema ta. Nu stiu daca are de-a face cu partea de amplificare din aparat, pentru ca si eu am avut aceeasi problema in iarna cu un 9853. Din fericire, la mine s-a rezolvat relativ usor. Am cautat cateva luni o solutie (din al meu foloseam doar semnalul de pre-out, dus intr-o statie DLS de 5 canale, 4 pentru boxe si unul pentru subwoofer). Nu am gasit solutia, dar intr-un final m-a ajutat cineva care mi-a spart de 2 ori in trei zile masina, luandu-mi aparatul, statia, niste marfa, detectorul, car-kit-ul, parfumurile, etc.
Asa am solutionat eu, dar sincer nu iti recomand aceasi rezolvare. E foarte costisitoare!
Acum lasand gluma deoparte, incercam sa gasit solutii, intrebam in stanga si in dreapta, si cum aflam ceva te anuntam. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|