|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
alpine_clarion
Data înscrierii: 21/Mai/2012 Mesaje: 28
|
Trimis: Lun Iun 11, 2012 4:50 pm Titlul subiectului: ALPINE CDA-9855R vs Pioneer DEH-P9600MP |
|
|
salut, detin aceste doua playere, ambele 100% functionale.
care din ele se merita pastrat? mentionez ca pe viitorul sistem audio ( momentan nu am masina) voi folosi amplificatoare externe.
interesanta este si diferenta de pret intre ele ( de noi), alpine cda 9855r = 1500-1700 roni, iar pioneer deh 9600mp = 2700-3200 lei, aproape dublu la pioneer, ar trebui justificata cumva, nu?
astept pareri, multumesc! |
|
| Sus |
|
 |
leone Priceput
Data înscrierii: 27/Feb/2007 Mesaje: 605 Locație: Brasov
|
Trimis: Lun Iun 11, 2012 5:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
E clar ca pioneer-ul va iesi castigator si asta nu din prisma pretului
Setarile sunt incomparabil mai bune ptr Pio(6.5V,DSP) iar ca design mi se pare interesant combinand un look futurist cu cel old style.
PS: in nici un caz n-as vinde playerul ala cu 150 euro daca as fi in locul tau  |
|
| Sus |
|
 |
alpine_clarion
Data înscrierii: 21/Mai/2012 Mesaje: 28
|
Trimis: Lun Iun 11, 2012 5:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
| leone a scris: | E clar ca pioneer-ul va iesi castigator si asta nu din prisma pretului
Setarile sunt incomparabil mai bune ptr Pio(6.5V,DSP) iar ca design mi se pare interesant combinand un look futurist cu cel old style.
PS: in nici un caz n-as vinde playerul ala cu 150 euro daca as fi in locul tau  |
eu voi folosi un amp audison srx5 care are LEVELS intre 0,3-5 VRMS, afecteaza cumva ca pioneer`ul are 6,5v ? |
|
| Sus |
|
 |
leone Priceput
Data înscrierii: 27/Feb/2007 Mesaje: 605 Locație: Brasov
|
Trimis: Lun Iun 11, 2012 5:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nici vorba,o sa se simta mai bine decat cu cei 4 de la alpine |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|