Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Alpine CDA-9855S vs Clarion DZX868RMP vs JVS KD-LHX551

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
radumaxi

Data înscrierii: 17/Ian/2007

MesajTrimis: Mie Ian 17, 2007 3:25 pm    Titlul subiectului: Alpine CDA-9855S vs Clarion DZX868RMP vs JVS KD-LHX551 Răspunde cu citat (quote)

Vreau sa-mi achizitionez unul din aparatele Alpine CDA-9855R,Clarion DZX868RMP sau JVS KD-LHX551 si nu stiu la care sa ma opresc.Am rugamintea daca ma puteti sfatui,sa-mi spuneti care este mai bun sau daca imi puteti recomanda altceva din aceeasi gama de pret.Vreau sa mentionez ca urmaresc calitatea sunetului si nu puterea.Va multumesc anticipat
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Mie Ian 17, 2007 5:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hmmm nu cred ca cineva de pe forum a avut fericita ocazie sa le asculte pe toate trei...
oricum eu as alege dintre alpine si clarion care s-ar integra mai bine in linia bordului.

alte variante:
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P88RS/ --super player

http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P75BT/
Sus
radumaxi

Data înscrierii: 17/Ian/2007

MesajTrimis: Mie Ian 17, 2007 7:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ma gandeam sa aleg ceva mai pricopsit,deoarece vreau sa creez un sistem de calitate,iar unitatea centrala sa-mi poata permite reglaje din cele mai diverse.Vreau in prima faza sa investesc 35-40 mil in sistem.E bine sa plec de la Alpine CDA-9855R sau Clarion DZX868RMP?O sa revin si cu intrebari despre difuzoare,multumesc de raspunsuri! Wink
Sus
fox

Data înscrierii: 15/Noi/2006

MesajTrimis: Mie Ian 17, 2007 8:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La inceputul alcatuirii unui sistem, principalul lucru este alegerea player-ului. De la un anumit nivel in sus, diferenta intre clarion, pioneer si alpine este data strict de gusturile fiecaruia in materie de sunet. Eu as alege ori 88rs ori 868, alpine am in momentul de fata si nu prea e pe gustul meu sunetul "alpine" (mai ales inaltele)
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Joi Ian 18, 2007 2:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Clarion 868 nu se ridica la inaltimea celorlalte doua din pacate din punct de vedere al reglajelor.
9855 nu stiu daca mai gasesti, e model de anul trecut.
Are DSP cu time alignment si cam tot ce ti-ai putea dori ca reglaje. Nu m-a dat pe spate insa din punct de vedere al sunetului... in plus, am avut 2 cazuri in care un 53 respectiv un 55 au avut ceva probleme cu volumul.. Dateai mai tare, tot mai tare, si la un moment dat volumul scadea brusc... Asta pe sistem cu amplificare separata.
Avantaje: cel mai ieftin player cu DSP si time alignment. De fapt 53 e asta, dar 55 mai are si display-ul grafic in plus.

Clarion 868 dupa cum spuneam nu are ce cauta in aceasta enumerare... e axat pe design si feature-uri inutile scopului principal. Dai banii pe ecran color tactil... Cu 958 se schimba treaba insa, asta e aparatul care trebuie comparat cu 9855 si pot sa spun ca-l bate la toate capitolele.

Pioneer 75BT iei daca vrei si bluetooth, in rest aparatul e similar cu 6800, nici vorba de time alignment sau DSP adevarat.

Pioneer 88RS este si el in top, DSP, time alignment etc, tot ce iti poti imagina... EQ parametric pe 16 benzi etc, te doar mintea. Pe asta l-am ochit eu... nu prea se gaseste inca insa, il am comandat si astept. Voi putea spune mai multe dupa ce ma joc cu el.

Cat despre JVC, ce sa zic, JVC who?

In domeniul car HiFi la capitolul HU nu vorbim decat de Clarion, Pioneer si Alpine. Fiecare are cate un varf de lance cu pret mult peste 1000 de euro:
Clarion HX-D2 (9255) - fara mp3, fara amplificare interna
Pioneer P90RS + DEQ-P90 (DSP-ul e separat) - la fel, fara mp3 sau amplificare interna
Alpine F#1 Status, DVI-9990 (nu are nici macar convertor D/A inclus, e separat, ca si DSP-ul)

Clarion 958, Pioneer 88RS, Alpine 9855 sunt toate varfuri de lance ale gamelor consumer si imprumuta de la fratii mai mari antrenati in competitii ce pot si ele. Dintre astea, 958 si 88rs sunt cele mai reusite.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum