Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Alpine CDA-9887r, o intrebare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
Bogdanel2009b

Data înscrierii: 07/Iun/2012
Locație: roma

MesajTrimis: Joi Iun 07, 2012 4:49 pm    Titlul subiectului: Alpine CDA-9887r, o intrebare Răspunde cu citat (quote)

De curand am cumparat de pe ebay un Alpine CDA-9887r, dupa ceva timp pierdut cu setarile audio am observat k nu am posibilitatea sa setez urmatoarele functii: bass level si treble level. Am tot butonat dar am observat k are instalate niste presetari cum ar fi: Rock, Pop, Flat...etc. Insa fara posibilitate de ami face eu setari personalizate. Daca cineva dintre voi are acest tip de player in posesie as dori sa imi spuna daca si la el este exact ca la mine sau are ceva playerul meu.[/b]
Bogdanel2009b

Data înscrierii: 07/Iun/2012
Locație: roma

MesajTrimis: Joi Iun 07, 2012 10:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

posibil sa am nevoie de KTX-100EQ ? pentru ca sa imi apara cele 2 functii?
julyo13
Audiofil

Data înscrierii: 09/Mar/2011
Locație: Vatra Dornei

MesajTrimis: Vin Iun 29, 2012 4:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ai nevoie de procesorul de sunet recomandat de ei...ALPINE KTX-100EQ...pentru functiile pe care le doresti tu..Bafta
Divi

Data înscrierii: 21/Aug/2012

MesajTrimis: Joi Mar 07, 2013 6:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Va salut, continui si eu topicul cu o intrebare: care ar fi diferenta intre 9887 si 9887R? am vazut ca exista ambele variante, dar din caracteristicile tehnice nu imi dau seama de diferente...
Numai bine!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
adyxzz
Pasionat

Data înscrierii: 12/Mai/2013

MesajTrimis: Vin Noi 01, 2013 1:32 am    Titlul subiectului: sal Răspunde cu citat (quote)

subscriu si eu nici la mine nu e activ bass si treble accesibile prin butonul audio/rtn , daca stie cine de ce poate posta, sa fie o ''piesa'' defecta/lipsa? multumim
Sus
rockford
Pasionat

Data înscrierii: 21/Noi/2013
Locație: Nevers

MesajTrimis: Vin Noi 22, 2013 12:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Divi a scris:
Va salut, continui si eu topicul cu o intrebare: care ar fi diferenta intre 9887 si 9887R? am vazut ca exista ambele variante, dar din caracteristicile tehnice nu imi dau seama de diferente...
Numai bine!

Nu sunt diferente din punct de vedere tehnic.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum