| |
| Autor |
Mesaj |
estradda
Data înscrierii: 29/Ian/2010 Mesaje: 8
|
Trimis: Dum Feb 07, 2010 7:16 pm Titlul subiectului: Alpine CDE-100EUB |
|
|
| Ce parere aveti de acest player? Mi-am luat acum 2 zile niste boxe Focal Acces 165 A1. Credeti ca face fata playerul acesta? Momentan am un Sony CDX-GT620U. o sa iau si un amplificator pentru boxe, dar ma intereseaa playerul daca e bun. Astept mesajele voastre. Multumesc |
|
| Sus |
|
 |
Radu87 Pasionat

Data înscrierii: 25/Ian/2010 Mesaje: 132 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Feb 07, 2010 7:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
incearca mai bn un alpine 102 ri (dincolo era mai ieftin ), eu am modelu ala de difuzoare legate pe player si suna foarte bine _________________ Powered by Alpine & Focal |
|
| Sus |
|
 |
ekofresh Pasionat
Data înscrierii: 28/Dec/2009 Mesaje: 154 Locație: bucuresti
|
Trimis: Dum Feb 07, 2010 8:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
| dar de ce schimbi playerul, nu esti multumit de el sau crezi ca nu face fata la acele difuzoare? |
|
| Sus |
|
 |
estradda
|
Trimis: Dum Feb 07, 2010 9:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
ekofresh vreau sa schimb playerul pentru ca din cate am vazut pe forumuri si pe mai multe siteuri, sony nu sunt cine stie ce la playere....si vroiam sa iau un alpine...d-aia va si cer parerea
LE : radu tu ai boxele amplificate? usile insonorizate? |
|
| Sus |
|
 |
Radu87 Pasionat

|
Trimis: Dum Feb 07, 2010 9:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu am boxele amplificate, iar usiile vor urma sa fie insonorizate cand o sa permita vremea, si totusi se aud foarte bine focalurile access a1 _________________ Powered by Alpine & Focal |
|
| Sus |
|
 |
ekofresh Pasionat
Data înscrierii: 28/Dec/2009 Mesaje: 154 Locație: bucuresti
|
Trimis: Dum Feb 07, 2010 9:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca tu esti multumit de player si de cum se aude cu acele boxe, nu vad de ce l-ai schimba!?! Daca unii au pareri proaste despre anumiti producatori nu inseamna ca nu sunt buni, gusturile difera.
Zilele trecute am ascultat un sony foarte slab, pus pe niste difuzoare antice blaupunkt si am ramas placut surprins, suna foarte bine .
Nu cred ca cel mai ieftin alpine e ceea ce vrei, e foarte low, cheap, parerea mea. Pune boxele pe playerul ce il ai si daca nu esti multumit, atunci gandeste-te la schimbari si nu lua niciodata decizii fara sa vezi si sa asculti, de obicei fiecare lauda ce are si nimic nu e mai bun decat alegerea lor, asa ca mai bine asculti tu si iti dai seama ce vrei. |
|
| Sus |
|
 |
estradda
|
Trimis: Dum Feb 07, 2010 9:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
hmm si tu spui ca se aude bine cu 102 ri ? Ce masina ai ? Aproape m-ai convins sa iau alpine-ul acela 102 ri .
LE: ai dreptate eko asta o sa si fac. O sa ascult difuzoarele pe playerul pe care il am acum sa vad cum suna. |
|
| Sus |
|
 |
Radu87 Pasionat

|
Trimis: Dum Feb 07, 2010 9:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
golan am si suna bine pe el _________________ Powered by Alpine & Focal
Ultima modificare efectuată de către Radu87 la Dum Feb 07, 2010 9:47 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
estradda
|
Trimis: Dum Feb 07, 2010 9:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
da am vazut pe vreo 2 siteuri la 550 ron . Eu am o Skoda Fabia 1. |
|
| Sus |
|
 |
Radu87 Pasionat

|
Trimis: Dum Feb 07, 2010 9:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
estradda, vezi ca ti-am lasat un MP _________________ Powered by Alpine & Focal |
|
| Sus |
|
 |
|