| |
| Autor |
Mesaj |
eviltruth
Data înscrierii: 31/Aug/2010 Mesaje: 5
|
|
| Sus |
|
 |
ekofresh Pasionat
Data înscrierii: 28/Dec/2009 Mesaje: 154 Locație: bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
eviltruth
|
Trimis: Mar Aug 31, 2010 2:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc pentru raspunsul tau atat de rapid.
Boxele deja le am (le-am gasit mult mai ieftin si tentat de pret le-am cumparat). Problema mea era in felul urmator: pleand de la boxele astea si masina pe care se vor instala (Logan) pot gasi un hu ceva mai bun in aceeasi suma de bani.
Kenwood-ul acela e mai scump decat ce-mi pot permite....si nu vad o diferenta intre ele:tot model 2010, tot 4x50W iesire. Kenwood arata mai bine...
Bugetul initial era de maxim 600, l-am suplimentat cu inca 100 ron.
In maxim 700 RON alta altegere mai buna decat acel ALPINE pot sa fac ?
Un alt model asemanator este 111RM (http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-111RM) model 2009, cam aceleasi caracteristici, dar mult mai ieftin. |
|
| Sus |
|
 |
ekofresh Pasionat
|
Trimis: Mar Aug 31, 2010 3:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| eviltruth a scris: | | In maxim 700 RON alta altegere mai buna decat acel ALPINE pot sa fac ? |
pai nu ai alegere mai buna, doar 111rm, diferenta de pret, fata de 112ri, cred ca o face al doilea preout si iluminarea selectiva.
acum gandeste-te si pe viitor, 111rm are un preout, poti pune subwoofer dar nu poti amplifica boxele, cu 112ri poti face asta pt ca are 2 preout, iar cu kenwood poti amplifica boxe fata, spate si sw.
alegerea e a ta!
eu as merge pe kenwood, e mai kinki http://www.youtube.com/watch?v=tyUfkCHzjMM (dar asta e o tampenie debitata de-a mea) |
|
| Sus |
|
 |
eviltruth
|
Trimis: Mar Aug 31, 2010 4:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Isi schimba singur culoarea acest player ?
Receptia Radio este buna ?
Cum te descurci cu USB-ul ? Daca lovesti din greseala stick-ul din usb se duce si stick-ul si fata si poate chiar si aparatul ...
Nu ma intereseaza faptul ca are si amplificare pentru boxele din spate, pentru ca nu are si nici nu o sa aiba ( masina e de firma si nu voi face modificari ). |
|
| Sus |
|
 |
ekofresh Pasionat
|
Trimis: Mar Aug 31, 2010 5:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
da, isi schimba singur culoarea, de fapt face un curcubeu, are niste efecte pt iluminare.
da, kenwood este recunoscut pentru o buna receptie radio.
la partea cu lovitul, nu stiu ce sa zic, dar e valabila pentru toate playerele cu usb la vedere.
daca nu o sa amplici boxele si nu o sa pui sw, mergi pe 111rm, nu vad de ce ai mai da diferenta pt 112ri. |
|
| Sus |
|
 |
eviltruth
|
Trimis: Mar Aug 31, 2010 5:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ma refeream la faptul ca nu o sa aibe boxe in usile din spate.(nefiind masina mea nu pot sa ma apuc sa decupez usile).
Amplificatorul unde ar trebui sa stea ? (locatie, pozitie) Torpedou ? Bord ?
Un aplificator ca recomandare pt. cele enumerate mai sus ?
Amplificator sau sub m-ar tenta, dar constituie o investitie suplimentara pe care momentan nu mi-o permit... dar poate spre sfarsitul anului.
Alte opinii ?  |
|
| Sus |
|
 |
ekofresh Pasionat
|
Trimis: Mar Aug 31, 2010 6:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu trebuie sa decupezi usile, cred ca au ele decupajul in spate, ca in poza
amplificatorul poate sta oriunde nu te deranjeaza, de cele mai multe ori sta pe spate banchetei, asa sau asa |
|
| Sus |
|
 |
eviltruth
|
Trimis: Vin Sep 03, 2010 1:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am comandat pana la urma 112Ri.
Sa speram ca face pereche buna cu boxele DSL. |