|
|
|
Autor |
Mesaj |
dieselstorm Pasionat

Data înscrierii: 22/Dec/2017 Mesaje: 127 Locație: Ialomita
|
Trimis: Lun Aug 13, 2018 5:52 pm Titlul subiectului: Alpine CDE-173BT |
|
|
Salut forum!
Am sansa sa pun mana pe un Alpine CDE-173BT pe o suma destul de modica (probabil maxim 200 de lei pentru ca proprietarul il are de ceva ani si nici nu prea se pricepe, asa ca nu ii pasa).
Momentan am un Pioneer DEH-1900. Merita sa schimb Pioneer-ul cu Alpine-ul ala? Stiu ca e mult mai scump dar as vrea sa stiu cat de bun e fata de ce am acum. Tot ce stiu despre Alpine-uri e ca au meniurile cam greoaie, in rest, nu prea multe )
Asta am acum (pe rosu) - http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/Pioneer/DEH-1900UBG/
Asta urmeaza sa iau - http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/ALPINE/CDE-173BT/
Multumesc anticipat! _________________ Quality over quantity. |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
Trimis: Mar Aug 14, 2018 4:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
La pretul ala merita sa-l cumperi indiferent daca-l folosesti sau nu. Probezi, vezi daca e diferenta, daca nu, il revinzi la un pret mai mare. Simplu...
Nu cred ca obtii nimic in afara de bluetooth. Alpine suna mai bine (corect) decat Pioneer dar aici tine de gusturi. _________________ https://i.ibb.co/gDnJydH/248672136-4487603014658514-640329769410830447-n.jpg |
|
Sus |
|
 |
dieselstorm Pasionat

|
Trimis: Mie Aug 15, 2018 10:21 am Titlul subiectului: |
|
|
Intr-adevar, bluetooth-ul ala merita banutii. La fel si egalizatorul parametric (care pe Pioneer era grafic). Plus controlul separat pentru subwoofer care pare ca e ceva mai detaliat. Foarte mare diferenta intre ele la sunet nu prea e.
Meniul ceva mai complicat, dar inca lucrez la reglaje )
Prima data cand i-am facut proba nu puteam sa trec de 16 ca volum (maxim 35) pentru ca distorsiona foarte tare (pe Pioneer ajungeam lejer la 48-50 din volum si se auzea inca bine). Apoi am mai umblat pe la hpf si egalizator si acum ma pot apropia de 25-27 dar fara amplificare separata nu pot cere prea mult de la player.
M-a atras si faptul ca are 2 perechi de rca-uri si m-a scutit de o eventuala cheltuiala pe viitor. Am iesit chiar ieftin cu 150 lei )
Partea proasta, la care nu ma asteptam, e ca nu pot sa ii fac pairing cu aplicatia de la Alpine. Probabil modelul asta nu e suportat desi pe display-ul lui se vede o iconita "APP" care ar trebui sa se aprinda....cumva )
De luat l-am luat, insa ma mai gandesc daca il pastrez.
Multumesc de raspuns! _________________ Quality over quantity. |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
dieselstorm Pasionat

|
Trimis: Mie Aug 15, 2018 8:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu stiu ce sa zic..nu sunt chiar asa paralel cu muzica si am o ureche destul de fina. Cu hpf la 80 si majoritatea reglajelor pe 0 (in afara de bass care e la -2), pot sa cante tare dif-urile (focal rse 165) si nu distorsioneaza. Intr-adevar, sunt aproape de limita. Deja de la 27 in sus e praf, dar sunt multumit ca am reusit sa scot volum curat ~25 din 35.
Chiar si asa, ascult la peste 20, ca sa simt ceva din dif-uri, si din cauza asta am fost nevoit sa umblu serios la reglaje ca sa treaca binisor de 20. _________________ Quality over quantity. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|