|
|
|
Autor |
Mesaj |
dieselstorm Pasionat

Data înscrierii: 22/Dec/2017 Mesaje: 127 Locație: Ialomita
|
Trimis: Sâm Sep 21, 2019 9:03 pm Titlul subiectului: Alpine CDE-173BT |
|
|
SalutĂŁri. Am o ”problemĂŁ” cu player-ul din titlul subiectului. Ăn orice fel aș aranja melodiile pe usb, tot Ăźn shuffle le citește de pe usb și tot așa le redĂŁ. Și nu gĂŁsesc setĂŁri Ăźn privința asta...am luat manualul la puricat de douĂŁ ori și nimic de modul de redare. Le ia Ăźn ordine doar dacĂŁ le numerotez...dar am mii de mp3-uri, nu prea mĂŁ ĂźncĂąntĂŁ sĂŁ le dau numĂŁr de ordine la fiecare Ăźn parte ) . Știți cumva vreo setare ceva? Sau vreun progrĂŁmel cu care pot numerota melodiile mai rapid?
Mulțumesc anticipat! _________________ Quality over quantity. |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
dieselstorm Pasionat

Data înscrierii: 22/Dec/2017 Mesaje: 127 Locație: Ialomita
|
Trimis: Lun Sep 23, 2019 12:43 am Titlul subiectului: |
|
|
La mine e butonul 5, știu de el și de rostul lui, dar degeaba. Sunt date și repeat și shuffle pe off și tot degeaba. Am reușit sĂŁ redenumesc mp3-urile, numerotĂąndu-le. SurprizĂŁ, tot random le citește...Și folderele tot random mi le ia... _________________ Quality over quantity. |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|