| |
| Autor |
Mesaj |
racing_d10

Data înscrierii: 30/Noi/2006 Mesaje: 12
|
Trimis: Vin Dec 01, 2006 6:41 pm Titlul subiectului: alpine CDE-7860R |
|
|
Am un alpine CDE-7860R luat la mana a doua, nu citeste mp3 si imi face o problema. Nu cireste toate cd-urile, cam intrerupe melodiile si sare cam rau la gropi. In rest merge si se aude impecabil. Un prieten mi-a zis ca trebuie curatita celula. Sincer nu stiu ce sa cred ca cd ascultat astazi, maine sare. Aveti idee ce as putea sa-i fac si daca se poate repara. ms  _________________ bass addicted |
|
| Sus |
|
 |
Turcuman Robert Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 309 Locație: Timisoara
|
Trimis: Vin Dec 01, 2006 7:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
poti sa cureti lentila de citire cu un CD de curatat pt CD-rom de PC... gasesti la orice magazin IT. in legatura cu saritul CD-ului nu te pot ajuta.
asteapta sa vezi ce zic si "veteranii" forumului |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Vin Dec 01, 2006 7:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
| daca n-are memorie buffer, e posibil sa se fi cam dus suspensia de cauciuc intregului mecanism...de obicei la intrebari de astea dau un sg raspuns...schimba-l. mai intai incearca totusi ce s-a zis...un cd-cleaner. |
|
| Sus |
|
 |
racing_d10

|
Trimis: Vin Dec 01, 2006 7:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am incercat cu cd de curatire a lentilei, dar niciun efect. Modelul este mai vechi, s-ar putea sa ai dreptate ca poate fi "dus". Totusi, nu as putea sa-i fac nimic? Daca stie cineva, va rog da-ti-mi un raspuns. Va multumesc! _________________ bass addicted |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Vin Dec 01, 2006 8:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ultima modificare efectuată de către Silviu la Vin Dec 15, 2006 7:28 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
racing_d10

|
Trimis: Sâm Dec 02, 2006 12:58 am Titlul subiectului: l-am desfacut |
|
|
e curat ca lacrima si nu prezinta niciun semn de uzura. cred ca ramane valabila chestia cu schimbatul  _________________ bass addicted |
|
| Sus |
|
 |
andrei006 Priceput
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 338 Locație: bucuresti
|
Trimis: Sâm Dec 02, 2006 2:58 am Titlul subiectului: |
|
|
eu n-am inteles o treaba. spuneai acolo ca nu citeste mp3. asta era trecuta la defecte ? sau ce ... ?
intreb ca alpine 7860 ... e doar cd-player. e din serile mai vechi de la alpine si de aia sare la gropi.
am avut un panasonic mai acu ceva vreme, tot cd-player ... ceva ieftin (cam vreo 3mil a fost) si sarea in draci la gropi ... si era nou noutz.
la partea cu cd-urile ... e unpic ciudat. cd-playerele vechi ( in general cele stock de pe masini) au probleme cu cititul cd-urilor.
tata are o masina din 2000 cu cd-player "de fabrica". acum vreo 4 ani cand erau cd-uri de 16X ... si le scriam la viteze de 4X, 8X le citea fara probleme. in timp, odata cu marirea vitezei de scriere, s-a renuntat la anumite calitati ale cd-ului si de aici apar si respectivele "erori". acelasi cd-player (de care vb mai sus) nu mai citeste acum decat cd-uri originale.
ps: ca sfat personal: nu incerca sa cureti cd-player-ul cu cd-uri de curatare pentru computer ca risti sa-l strici chiar bine. |
|
| Sus |
|
 |
racing_d10

|
Trimis: Sâm Dec 02, 2006 1:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
el nu citeste de fabrica mp3. e model mai vechi, iar cd-urile sunt facute de mine la 4x. cel mai bine cred o sa-l vand. _________________ bass addicted |
|
| Sus |
|
 |
TWISTER Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006 Mesaje: 127
|
Trimis: Sâm Dec 02, 2006 2:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Schimba-l, nu mai ai ce sa-i faci. Nu are nici o treaba cu prezenta prafului pe lentila, asta se intampla in 1% din cazurile de erori citire. Problema rezida in conformatia tunul optic, in timp geometria acestuia se modifica.
Poti incerca cel mult sa umbli la rezistenta semireglabila a diodei laser.
E problema generala la Panasonic, eu am model nou cu mp3, destul de scump si tot sare, nu la gropi mari, ci la vibratiile produse se subwoofere la volum mare. La tehnologia anului 2006 e jenant pt o firma de asemenea anvergura  |
|
| Sus |
|
 |
|