Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

alpine cde 9848rb vs pioneer deh-30mp??
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
mishutz
Pasionat

Data înscrierii: 28/Iul/2006
Locație: Constanta

MesajTrimis: Sâm Sep 23, 2006 4:07 pm    Titlul subiectului: alpine cde 9848rb vs pioneer deh-30mp?? Răspunde cu citat (quote)

imi cer scuze ca stresez lumea cu topicuri repetate.. voi ce ati alege din cele doua modele?? alpine-ul inteleg ca are quick search si volum pe subwoofer.. pioneer-ul e model 2006 si are (din auzite) o procesare f buna a sunetului.. multumesc celor care se obosesc sa raspunda. Smile
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Sâm Sep 23, 2006 8:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu as alege 30mp, e superior din toate punctele de vedere.
vezi manualul aici, pagina 28:
http://www.service.pioneer-eur.com/peeservice/instrmanuals.nsf/0/7F47B00A2ACA100BC1257109004EED72/$File/YRD5060_DEH-30MP.pdf

Stie aparatul asta ce nici nu viseaza Alpine-uri mult mai scumpe... Aparatele din gama Alpine 2006 (sau cel putin ce se aduce la noi) sunt inferioare aparatelor de anul trecut. Pentru aceiasi bani se oferta mai putin... Pioneer 30MP la sub 6 milioane ofera ca reglaje de sunet ce oferea Alpine 9851 de anul trecut care avea un pret spre 10 milioane.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
andrei006
Priceput

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Dum Sep 24, 2006 12:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asta asa e ... a dezamagit gama 2006 de la alpine. un 9855 e peste un 9857 din 2006.
inainte sa alegi un mp3 gandeste-te si cum vrei sa-ti upgradezi sistemul pe viitor.
pioneerul din ce vad are 2 iesiri pe cand alpine-ul are una singura, dar cu control de subwoofer.
quick search-ul acela e foarte folositor, si din cate stiu alpine-ul are functia de MX adica media expander ... de mare ajutor in caz ca asculti mp3-uri.
ca aspect parca pioneerul arata mai bine, si pe deasupra poti sa adaugi pe viitor o statie pentru boxe si una pentru subwoofer.
eu desi sunt fan alpine, in cazul asta as alege deh 30mp, pentru ca la alpine nu impresioneaza modelele mai joase in gama.
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Dum Sep 24, 2006 8:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

andrei006 a scris:

pioneerul din ce vad are 2 iesiri pe cand alpine-ul are una singura, dar cu control de subwoofer.

pai si pioneerul zici ca n-are? Rolling Eyes banuiesc ca te referi la nivelul semnalului...cam toate playerele din ultimii ani au asa ceva.
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Dum Sep 24, 2006 11:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cu deh 30mp pot sa ma joc cu telecomanda cu infrarosu ?
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Dum Sep 24, 2006 12:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o&g a scris:
cu deh 30mp pot sa ma joc cu telecomanda cu infrarosu ?

http://www.pioneer.de/eur/product_detail.jsp?product_id=11765&taxonomy_id=25-121

Remote control Optional

Hard-wired remote input Yes

atat IR cat si de siguranta
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Dum Sep 24, 2006 12:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Wink merci
mishutz
Pasionat

MesajTrimis: Dum Sep 24, 2006 12:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

telecomanda vine cu pioneer-ul sau se cumpara separat?? Question Question Question
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Dum Sep 24, 2006 12:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mishutz a scris:
telecomanda vine cu pioneer-ul sau se cumpara separat?? Question Question Question

pai daca zice optional...
Sus
mishutz
Pasionat

MesajTrimis: Dum Sep 24, 2006 1:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Question am cautat pe net si nicaieri nu scrie cat costa telecomanda pt pioneer.. si nici daca au asa ceva.. are careva idee cat costa? e telecomanda speciala pt modelul asta sau e telecomanda pioneer. O fi model care se prinde pe volan sau nu.. Question
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Dum Sep 24, 2006 1:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tu ce telecomanda cauti? IR sau de volan(de siguranta)?
Sus
mishutz
Pasionat

MesajTrimis: Dum Sep 24, 2006 1:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

IR.. ca nu o sa o folosesc doar eu.. rareori merg singur in masina Embarassed Embarassed
Fery_
Pasionat

Data înscrierii: 30/Iul/2006
Locație: deva

MesajTrimis: Dum Sep 24, 2006 2:45 pm    Titlul subiectului: sal Răspunde cu citat (quote)

zilele astea am pus la cineva DEH30-MP si si ma impresionat ........are reglaje tot ce-ti trece prin cap.....si procesarea sunetului e beton........are un sound de nu imi venea sa cred......si pretul e mai mult decat bun......eu ti-as recomanda pioneer-u.........la ALPINE parerea mea ca platesti firma.......nu merita
Sus
mishutz
Pasionat

MesajTrimis: Dum Sep 24, 2006 5:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok.. m-am decis asupra pioneer-ului deh-30mp. o intrebare pt domnii de la be-loud: care este pretul player-ului cu tot cu telecomanda infrarosu. astept raspuns.
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Dum Sep 24, 2006 11:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

telecomanda IR tip card, model CD-R300 - 60 RON.

telecomanda de volan, model CD-SR100 - 120 RON.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum