Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Alpine CDE-9870R / RM

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
montego

Data înscrierii: 09/Mai/2007

MesajTrimis: Mie Aug 01, 2007 9:47 pm    Titlul subiectului: Alpine CDE-9870R / RM Răspunde cu citat (quote)

As vrea sa-mi iau un player ieftin si bun ca sa zic asa Very Happy , sa se incadreze sub 400 RON Sad . M-am oprit asupra lui CDE-9870R / RM de la Alpine pentru ca, spre deosebire de celelalte, imi si place cum arata, are functia Quick Search Wink , etc.

Ar fi niste chestii pe care as vrea sa le aflu de la posesorii de Alpine:
1. cum sta cu receptia radio Question
2. se simte intradevar diferenta dinte 4x16W RMS ai Alpine-ului si 4x22 RMS sau mai mult ale altor playere (playerul fiind neamplificat) Question
3. este un aparat solid, sau este, cum am vazut pe la niste Pioneer-uri, de clampane toate butoanele pe el si pare facut in bataie de joc Question
4. tot spre deosebire de Pioneer cand dai pe random ia melodia aleatoriu si atunci cand dai next sau numai cand se termina melodia Question
Astea ar fi niste chestii de care tin cont.

Si daca mai stiti si alte chestii de genul acesta, (in afara de cate reglaje are sunetul, cate preout-uri are, etc, ceea ce putem citi si nou in detaliile produsului), lucruri care nu prea se discuta, dar care sunt inportante, va rog sa ne povestiti si noua.

Daca aveti si alte propuneri de player la acest pret, va rog sa va dati cu parerea. Sper sa nu incepeti iar cu Pioneer-urile pentru nu ma intereseaza prea mult. Pur si simplu nu imi plac. Rolling Eyes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
robyfow

Data înscrierii: 19/Iul/2007

MesajTrimis: Joi Aug 02, 2007 2:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am un alpine model similar din 2006 .. si concluziile sunt ... ca la design si finisaje si orice tine de estetic sunt cele mai atragatoare HU-uri. Aceasta caracteristica o gasesti de la cel mai prost model pana la cel mai bun. Dar ... performante gasesti .. cam de la jumatea gamei in sus ... asa ca nu te astepta sa ai ce doresti de la un player Alpine de 4 sau 5 milioane. Eu si acum dupa ce l-am alimentat cu cabluri foarte groase direct de la baterie tot distorsioneaza la greu peste 20/35 volum. per total nici la volum mic nu mi se pare ca scoate un sunet cald si placut ci mai degraba agasant. Alte chestii nasoale : nu are reglaj de medii nici al meu nici modelul care-l vrei tu; butonul de volum nu este rotativ adik e foarte nashpa. Daca vrei totusi Alpine mai strange bani si ia-ti oricare din modelele peste 6 milioane. Daca insa vrei ceva bun la 4 5 milioane orienteaza-te spre Pioneer, Clarion sau Kenwood.

Functia cu Random nu mai stiu exact ... dar parca are optiune de genu mix folder si cand dai next tot aleatoriu ti le ia.
Sus
brian
Pasionat

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Aug 02, 2007 4:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la Kenwood nu prea ai pre-ouri (ma refer la modelele pana in 4-5 mil prezente pe site), dar daca esti sigur ca pe viitor nu o sa vrei sa iti pui un subwoofer sau o statie poti sa mergi si pe ceva de la Kenwood. cel mai bine in gama asta de pret ar fi sa alegi ceva de la Pioneer sau de la Clarion
Sus
montego

MesajTrimis: Joi Aug 02, 2007 5:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Faptul ca nu are reglaj pe medii nu m-ar deranjaza prea tare si nici faptul ca nu are buton rotativ, dar la faza cu sunetul nu stiu ce sa zic, nu prea imi vine sa cred ca ar distorsiona chiar asa cum zici tu, ce difuzoare ai pe el?

M-ar fi tentat si Kenwood, dar nu are preout-uri si as fi vrut ca pe viitor sa imi pun si un subwoofer.

Iar la Pioneer nu imi place receptia radio, chestia cu finisaje, etc si chestia aia cu random-u.
Sus
robyfow

Data înscrierii: 19/Iul/2007

MesajTrimis: Joi Aug 02, 2007 8:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am avut neshte boxe blaupunkt de 25 w RMS si credeam ca nu duc ele peste 20 volum

acum am un sistem de la Ground Zero http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Sisteme/GZTC_130T/

daca intr-adevar are 16 w RMS pe canal inseamna ca e praf pentru ca la acelasi pret acu poti sa iei ceva cu 22 sau chiar 25 W pe canal ... io raman la parerea mea ori dai bani mai multi pe Alpine ori iei altceva

crede-ma ca-s patit
Sus
montego

MesajTrimis: Joi Aug 02, 2007 9:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Spre neplacerea mea se pare ca toate drumurile duc catre Pioneer. Acum eu stiu ca in realitatea playerele arata altfel decat in aceste poze. Daca stie cineva unde pot vedea poze reale cu playere Pio sau cine are sa puna si aici cateva.

De DEH-2900MP ce ziceti? la banii lui cred ca merita. (cu DEH-2900MP daca aveti niste poze va rog sa le puneti aici Very Happy ).

LE; Cum sta Alpine-u cu receptia radio ?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum