Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

alpine CDE9871 sau pioneer DEH-P40MP ???

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
cristyan
Pasionat

Data înscrierii: 20/Iul/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Dum Iul 22, 2007 5:35 pm    Titlul subiectului: alpine CDE9871 sau pioneer DEH-P40MP ??? Răspunde cu citat (quote)

care este mai ok in combinatie cu un Infinity Kappa de 12 , Boxe JBL Cs amplificate , si MTX audio de 13 neamplificate ..alpine sau pioneer???
ms
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Chivu
Pasionat

Data înscrierii: 21/Mar/2007
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Dum Iul 22, 2007 6:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pioneer.......e foarte bun
Sus
Golan_cu_Logan

Data înscrierii: 11/Apr/2007

MesajTrimis: Mar Iul 24, 2007 5:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Kenwood sau Pioneer .
Sus
KRZ
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Iul 24, 2007 7:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce rasupunsuri klare mai sus

sa o luam pe rand DEH-P40MP asa ceva am eu 30MP modelu de anu trecut dar ca functii si setari sunt la fel plusuri fata de Alpine pe care il are un prieten de al meu.. putere mai mare pe iesri 4x22 fata de 4 x 17.. PIoneer are o serie de reglaje de sunte mai avansate de cat Alpine HPF este mai avansat decat la Alpine incepand de la 50HZ.. in timp ce alpine are de la 80 deja prea de sus.. (HPF High Pass Filter adica opreste frecvente mai joasa de limita setata sa intre in difuri astfel eviti "baraitu " poti optine un sunet mult mai klar) Pioneer are si un EQ parametric are si alpine ceva de genu dar mai slabut.. singuru minus al PIoneerului ar fi aspectul dar crede-ma ca live arata destul de ok... nu doar parerea mea.. deci ca idee mergi pe Pio.. iti spune un om care le=a auzit pe aman2
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum