|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
cristyan Pasionat
Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 69 Locație: bucuresti
|
Trimis: Dum Iul 22, 2007 5:35 pm Titlul subiectului: alpine CDE9871 sau pioneer DEH-P40MP ??? |
|
|
care este mai ok in combinatie cu un Infinity Kappa de 12 , Boxe JBL Cs amplificate , si MTX audio de 13 neamplificate ..alpine sau pioneer???
ms |
|
| Sus |
|
 |
Chivu Pasionat

Data înscrierii: 21/Mar/2007 Mesaje: 105 Locație: Pitesti
|
Trimis: Dum Iul 22, 2007 6:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pioneer.......e foarte bun |
|
| Sus |
|
 |
Golan_cu_Logan
Data înscrierii: 11/Apr/2007 Mesaje: 45
|
Trimis: Mar Iul 24, 2007 5:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Kenwood sau Pioneer . |
|
| Sus |
|
 |
KRZ Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006 Mesaje: 431 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Iul 24, 2007 7:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce rasupunsuri klare mai sus
sa o luam pe rand DEH-P40MP asa ceva am eu 30MP modelu de anu trecut dar ca functii si setari sunt la fel plusuri fata de Alpine pe care il are un prieten de al meu.. putere mai mare pe iesri 4x22 fata de 4 x 17.. PIoneer are o serie de reglaje de sunte mai avansate de cat Alpine HPF este mai avansat decat la Alpine incepand de la 50HZ.. in timp ce alpine are de la 80 deja prea de sus.. (HPF High Pass Filter adica opreste frecvente mai joasa de limita setata sa intre in difuri astfel eviti "baraitu " poti optine un sunet mult mai klar) Pioneer are si un EQ parametric are si alpine ceva de genu dar mai slabut.. singuru minus al PIoneerului ar fi aspectul dar crede-ma ca live arata destul de ok... nu doar parerea mea.. deci ca idee mergi pe Pio.. iti spune un om care le=a auzit pe aman2 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|