Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Alpine CVA-1003R

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
Lhaoor

Data înscrierii: 08/Aug/2006

MesajTrimis: Mie Aug 16, 2006 1:26 am    Titlul subiectului: Alpine CVA-1003R Răspunde cu citat (quote)

Am un alpine CVA-1003R (http://www.comparestoreprices.co.uk/car-tv-&-navigation/alpine-cva1003r.asp).. fara fatza..
Stiti cumva unde as putea gasi o fatza?
Nu prea m-as duce la reprezentanta alpine sa fac comanda si sa ma trezesc, ca are cine stie ce pret Sad
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Aug 16, 2006 4:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca nu ai factura cu care sa demonstrezi achizitionarea aparatului, nu ai nici o sansa. Nu iti face comanda nimeni de afara pentru o fata de player pentru ca s-ar incuraja furtul aparatelor din masini.
Daca ai factura trimite-ne un email cu cererea ta si vedem ce putem face.
Sus
Lhaoor

MesajTrimis: Joi Aug 17, 2006 12:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Aparatul este luat de la o cunostinta, aceasta avandu-l de la recuperari(asigurari). Intr-un fel sau altul, fostul proprietar a ramas fara fatza si, fiind despagubit pt tot, presupun ca a trebuit sa dea restul la firma.
Cu alte cuvinte, nu am factura.
Si nu stiu daca HU-ul mai are ceva defectiuni, ca n-am cum sa-l testez.
Sper, totusi, sa pot sa gasesc cumva ce-i trebuie. Sad
Sus
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Joi Aug 31, 2006 4:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Din pacate pentru a obtine pe cale legala fata iti trebuie factura. Oricum iti sugerez sa te astepti la un pret undeva intre 70 si 100Eur.

Poti incerca, dar sansele sunt mici, sa cauti fata prin targuri, etc.

Acum, ar mai fi o nelamurire. La asigurari, din cate stiu eu, se preda fata aparatului, nu corpul. Pentru ca asigurarea te despagubeste in cazul in care aparatul ti-a fost furat, dar trebuie sa ai si sa le predai fata, dovedind in acest fel faptul ca nu ai lasat fata in masina sau pe casetofon, caz in care se refuza despagubirea. Poate ca ma insel, daca e asa, corecteaza-ma.
Sus
Lhaoor

MesajTrimis: Vin Sep 15, 2006 1:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu stiu exact care e faza, se poate sa fi fost fata furata(asa am inteles initial), sau ceva de genul asta(desi nu prea vad rostul).oricum, am aflat ca ar mai avea ceva defectiuni aparatul, si eu n-am cum sa probez.
se poate sa fi fost avariat, si fata sa fi fost prea afectata pt a mai fi folosita in vreun scop. astfel, se poate ca fata sa fi fost pur si simplu aruncata. proprietarul a fost oricum despagubit, probabil cu pretul de nou al aparatului, acesta aducand la recuperari ramasitele.
nu stiu exact cum este cu despagubirea auto fata de cea de bunuri(electrocasnice, de ex). adica, la masina, daca nu e dauna totala(ceea ce inseamna avarie de peste 80%)proprietarul primeste ori banii reprezentand pretul de nou al pieselor(sau un procent din acesta), ori se trimit piesele la reparat, unde se poate(despagubirea depinde de uzura masinii si de politica firmei).
in cazul altor bunuri, electrocasnice, cum am zis mai sus, am vazut un caz in care cineva a avut un subwoofer de casa, care intr-un fel sau altul a fost udat, proprietarul aducandu-l la firma si primind toti banii p el(pretul de nou).si chestia e ca acel sub era functional, doar ca lemnul era putin umflat.
ok, stiu ca am cam batut campii, dar..bottom line is..
nush exact in ce categorie se incadreaza HU-ul, avand in vedere ca este probabil asigurat separat fata de restul masinii, nefiind radio-ul din fabrica(acesta din urma fiind inclus in asigurarea de baza a intregului autovehicul, in cazul in care acesta a fost dotat cu asa ceva la iesirea din fabrica).
cum nu prea cred ca sunt service-uri care sa repare acest alpine, proprietarul a primit banii pe el..
oricum, furat de mine, sau de altcineva pt mine nu este Smile))) nu ma ocup eu in nici un caz cu de-astea..
pan' la urma s-ar putea ca cea mai buna optiune sa fie aceea de a cauta fata, in targ. asa pot sa si rezolv problema mai ieftin..

salutari
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum