|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
catalin220
Data înscrierii: 19/Noi/2006 Mesaje: 1
|
Trimis: Dum Noi 19, 2006 8:17 pm Titlul subiectului: Alpine - electronic skip protection ? |
|
|
Doresc sa imi cumpar un CD-Player MP3, si in urma multor discutii am ajuns la varianta Alpine.
Din cate am vazut pe site, doar clarion ofera memorie pentru protectie la socuri. Parerile sunt impartite, aud variante ca celelalte nu au asa ceva, si variante ce sustin ca pur si simplu nu este trecut ESP-ul in specificatii, si ca acest lucru este prezent pe majoritatea modelelor noi de playere.
Nu am pretentii f mari dar as dori sa stiu ce se intampla daca imi cumpar un Alpine si merg cu masina pe un drum standard bucurestean cu gropi pe ici pe colo, si traversez cateva linii de tramvai cu 80 -90 km/h. Se opreste sau nu se opreste muzica ???
Multumesc Anticipat. |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Dum Noi 19, 2006 8:23 pm Titlul subiectului: Re: Alpine - electronic skip protection ? |
|
|
daca treci linii de tramvai cu 80-90 la ora, fa-ti griji de altele nu ca sare playerul . de vreo 2 ani n-am mai avut un player sa sara. si am avut vreo 5-6 modele de la mai multe branduri. |
|
| Sus |
|
 |
andrei006 Priceput
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 338 Locație: bucuresti
|
Trimis: Dum Noi 19, 2006 11:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
| daca asculti mp3 nu o sa ai probleme de genu asta. eu am avut un alpine 9827 pe masina ... si nu-mi sarea deloc cd-u. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|