| |
| Autor |
Mesaj |
c.daniel
Data înscrierii: 26/Oct/2016 Mesaje: 2 Locație: Pitesti
|
Trimis: Mie Oct 26, 2016 10:57 pm Titlul subiectului: Alpine iDA-X200 vs Alpine UTE-92BT |
|
|
Salut baieti. Am si eu o intrebare pentru voi, ca stiti sigur. In 2009 am cumparat un Alpine iDA-X200, nou, chiar de la be-loud, care functioneaza si acum perfect, si de care sunt foarte multumit.
Acum, a venit vremea sa iau un hu pt un BMW E46, vreau 1din, ca nu am bani de 2din, mai ales ca imi trebuie si rama de relocare. Si am vazut ca voi recomandati destul de mult Alpine UTE-92BT.
Intrebarea este urmatoarea: doar ca termeni de fidelitate sunet, Alpine UTE-92BT se aude mai bine decat iDA-X200?
Sau, ce alte solutii mai bune, tinand cont doar de fidelitate sunet, ar fi pana in maxim 1.000 lei?
Multumesc frumos. |
|
| Sus |
|
 |
c.daniel
Data înscrierii: 26/Oct/2016 Mesaje: 2 Locație: Pitesti
|
Trimis: Mar Noi 01, 2016 7:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut din nou. Chiar nu stie nimeni daca e vreo diferenta intre ele? Multumesc  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|