|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Alex02
Data înscrierii: 19/Ian/2007 Mesaje: 4
|
Trimis: Joi Ian 25, 2007 7:45 pm Titlul subiectului: Alpine MRP F200 |
|
|
Salut, am si eu un amplif Alpine MRP F200, e un model mai vechi si vreau sa va intreb ce boxe si ce woofer as putea sa instalez intr-un passat 2001, acum am pe el un HU Pioneer 2900 MPB si difuzoare originale. Ce difuri ar fi mai ok pt sistemu care vreau sa il fac. Sa va precizez ca masina are 8 difuri.
Mersi!
| Description: |
|
| Filesize: |
13.96 KB |
| Viewed: |
1217 Time(s) |

|
|
|
| Sus |
|
 |
andreimar Pasionat
Data înscrierii: 08/Sep/2006 Mesaje: 64
|
Trimis: Lun Ian 29, 2007 10:24 am Titlul subiectului: |
|
|
| dif tale sunt ok,doar ca nu sunt 8 la numar,sunt 4,tu socotesti si tweeterele dar de fapt sunt sistem..cu statia pe care o ai poti amplifica un sub magnat(am auzit combinatia suna f bine) care e destul de ieftin..poti opta si pt un amplif 4 canale pt dif,vei vedea diferenta..depinde d buget
|
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Ian 29, 2007 11:27 am Titlul subiectului: |
|
|
foarte bun amplificatorul, eu am avut varianta pe 2 canale, dar l-am vandut, vroiam mai puternic. parca are 50w pe canalal si 70w in 2 ohm, nu? oricati vati ar avea,..mergi pe mtx sistem de 16.5, adica doua sisteme, car vor avea 8 boxe, cum spui tu.. si nu vei mai avea nevoie de subwoofer.
sau ar mai merge sa amplifici toate boxele originale cu 2 canale si cu alte 2 canale sa alimentezi un sub mai slabut si de foarte mare calitate: http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/CS_1204B/
practic mai dai bani doar pt sub
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|