Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

ALPINE sau PIONNER

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
cosmyn92

Data înscrierii: 09/Dec/2007

MesajTrimis: Lun Dec 10, 2007 11:39 pm    Titlul subiectului: ALPINE sau PIONNER Răspunde cu citat (quote)

Ma gandeam sa pun pe o masina dacia 1410(sunt dispus sa modific panourile usilor, si nu prea as vrea ca pe viitor sa pun boxe si in usile din spate, deoarece nu vreau ca ocupantii locurilor din spate sa simta boxele "in cap"), un sistem SQ destul de ieftin( bineinteles fara pretentii prea mari de la el), si ma tenteaza un HU ALPINE sau PIONNER(nu am testat nici un model si de aceea ma bazez pe voi), am 500 lei(max 600lei) ce componente(HU+boxe fata) recomandati, si pe viitor ma tenteaza un mic SUBWOOFER + BOXE in usiile spate, nu vreau sa "urle" vreau calitate(la banii astia Sad stiu k nu se poate mult, dar atata i-mi permit)
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Mar Dec 11, 2007 12:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai ca si player se poate folosi acelasi plaier pe care il am si eu si de care lumea este multumita
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-P40MP/
difuzoare poti merge pe
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Classic_C6A/
care sunt nici prea scumpe nici prea ieftine dar sunt foarte bune
am si eu tot pe dacie

sau mai poti incerca
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS652/
care sunt de asemenea bune

si daca poti insonoriza usile chiar si cu antifon e si mai bine
poate spui un buget si pt difuzoare

cosmyn92

MesajTrimis: Mar Dec 11, 2007 12:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu ma gandeam 600-700 lei HU si boxe, dar se pare k va trebuii sa mai astept, dak vreau sa-mi iasa ceva cat de cat acceptabil, nu stiu exact ce este dar pe partea interioara a usilor pe tabla este o substanta cam de 1cm grosime iar in locurile in care s-a desprins de pe tabla am observat ca este foarte casanta si de culoare portocalie, nu stiu ce este, oricum o sa insonorizez usile pe viitor in caz k HU o sa-mi zdrangane usile prea tare, desi ma indoiesc deoarece nu vreau sa amplific boxele doar subwoofer, care este planificat mai la vara, am 18 ani si inca nu-mi permit prea mult
ursachemihai
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007
Locație: Piatra Neamt

MesajTrimis: Mar Dec 11, 2007 10:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mergi pe configuratia lui "dgdgaby", e cea mai buna pentru dacie...
ideea cu montatul boxelor in usile spate nu e prea buna? o sa " bata" sub scaun...si nu o sa le auda nimeni.....
Pune dif-uri sus...ca nu are nimik...doar ai fader la player si le poti diminua nivelul...sa nu urle la capul pasagerilor.
Iar cu insonorizarea....nu-ti bate capul....nu se merita!

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cosmyn92

MesajTrimis: Mar Dec 11, 2007 3:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc pentru idei, dar mai astept si altele, pentru moment nu am suficienti bani, asa k intre timp as vrea sa mai vad si alte idei
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mar Dec 11, 2007 9:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si Alpine merita mai multa atentie:
http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDE-9881R/
La pretul asta e de preferat in fata lui 40mp
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum