|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
cosmyn92
Data înscrierii: 09/Dec/2007 Mesaje: 18
|
Trimis: Lun Dec 10, 2007 11:39 pm Titlul subiectului: ALPINE sau PIONNER |
|
|
Ma gandeam sa pun pe o masina dacia 1410(sunt dispus sa modific panourile usilor, si nu prea as vrea ca pe viitor sa pun boxe si in usile din spate, deoarece nu vreau ca ocupantii locurilor din spate sa simta boxele "in cap"), un sistem SQ destul de ieftin( bineinteles fara pretentii prea mari de la el), si ma tenteaza un HU ALPINE sau PIONNER(nu am testat nici un model si de aceea ma bazez pe voi), am 500 lei(max 600lei) ce componente(HU+boxe fata) recomandati, si pe viitor ma tenteaza un mic SUBWOOFER + BOXE in usiile spate, nu vreau sa "urle" vreau calitate(la banii astia stiu k nu se poate mult, dar atata i-mi permit) _________________ by shadow |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
|
| Sus |
|
 |
cosmyn92
|
Trimis: Mar Dec 11, 2007 12:46 am Titlul subiectului: |
|
|
eu ma gandeam 600-700 lei HU si boxe, dar se pare k va trebuii sa mai astept, dak vreau sa-mi iasa ceva cat de cat acceptabil, nu stiu exact ce este dar pe partea interioara a usilor pe tabla este o substanta cam de 1cm grosime iar in locurile in care s-a desprins de pe tabla am observat ca este foarte casanta si de culoare portocalie, nu stiu ce este, oricum o sa insonorizez usile pe viitor in caz k HU o sa-mi zdrangane usile prea tare, desi ma indoiesc deoarece nu vreau sa amplific boxele doar subwoofer, care este planificat mai la vara, am 18 ani si inca nu-mi permit prea mult _________________ by shadow |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Mar Dec 11, 2007 10:09 am Titlul subiectului: |
|
|
mergi pe configuratia lui "dgdgaby", e cea mai buna pentru dacie...
ideea cu montatul boxelor in usile spate nu e prea buna? o sa " bata" sub scaun...si nu o sa le auda nimeni.....
Pune dif-uri sus...ca nu are nimik...doar ai fader la player si le poti diminua nivelul...sa nu urle la capul pasagerilor.
Iar cu insonorizarea....nu-ti bate capul....nu se merita! _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
| Sus |
|
 |
cosmyn92
|
Trimis: Mar Dec 11, 2007 3:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
multumesc pentru idei, dar mai astept si altele, pentru moment nu am suficienti bani, asa k intre timp as vrea sa mai vad si alte idei _________________ by shadow |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|