Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Alpine SPG-69C3 , HERTZ Hi-Energy HV 165
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
cvncvncvf

Data înscrierii: 20/Mai/2015

MesajTrimis: Dum Mai 15, 2016 10:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alecspc a scris:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/MTX-Audio/Terminator/TR404/
Ai o combinatie tare ciudata de difuzoare pe masina..hertz hv pe fata care sunt dif cu pretentii..si ai pus dual cone in bord.

In bugetul ala aveai ceva coaxiale..mtx.urile de mai sus.. app pe fata pe langa acele hertz.uri ce inalte folosesti?

Acum nu mai am inalte, erau cele originale din bord pe care le-am schimbat cu TS-urile, dar ma gandesc sa pun ceva inalte pe portiera in zona oglinzilor. Poti sa-mi recomanzi ceva inalte ok intr-un buget asemanator cu cel al TS-urilor care sa fie duse de player ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Dum Mai 15, 2016 11:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

PĂŁi dacĂŁ nu ai tw și filtre la hertzuri degeaba mai vorbim aici cum cĂŁ nu te dau pe spate și alte aberații cĂąnd tu asculți doar un midbass Laughing
cvncvncvf

Data înscrierii: 20/Mai/2015

MesajTrimis: Dum Mai 15, 2016 11:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

VanIIa a scris:
PĂŁi dacĂŁ nu ai tw și filtre la hertzuri degeaba mai vorbim aici cum cĂŁ nu te dau pe spate și alte aberații cĂąnd tu asculți doar un midbass Laughing

OK Very Happy, recomandari tw si filtre la Hertz-uri ? Cool
Sus
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Dum Mai 15, 2016 1:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La ce ciorba ai facut tu acolo.. ce sa.ti mai recomande lumea in 100 lei si tw si filtre nu exista. Mai ales ca mid-urile alea nu le poti imperechea cu orice. Era bn daca puneai macar coaxiale in bord ca sa ai si ceva inalte. Asa e cand iei de capu tau..se putea si mai bn chiar si in bugetu ala..
sfatu meu e sa strangi bani si sa.ti cumperi un set bune de tw si filtre tot hertz si un amp pt acele difuzoare. Pana atunci..degeaba bagi bani cu taraita ca altceva inafara de.o salata beof nu.ti iese. Bafta

VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Dum Mai 15, 2016 2:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pt. 60-70 de lei cat a dat pe ele nu strica, nu-i aduce decat un plus de medie iar faptul ca le are in bord e si asta un plus mai mare.

Sfatul meu:

1. Cumpara filtre+tw sh, de preferat tot gama hi energy.
2. Cumpara amp 4ch si pune hertz-urile cu tot cu filtre si tw + ovalele iar pioneerurile dual cone din bord le lasi pe player iesirile 1/2 sa poti face balans fata / spate in caz ca distorsioneaza la volum mare.

dragosdls
Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013
Locație: Prahova

MesajTrimis: Lun Mai 16, 2016 2:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Varianta mea:
- arunci la gunoi amplificatorul pe care il ai acum
- cumperi un amplificator de gama medie ce iti permite sa folosesti urmatoarele setari
Canal 1,2, hp 350 pentru mediile pioneer
Canal 3,4 hp 80, lpf 300 pentru midbass si ovale ( le poti conecta in paralel, daca au fiecare 4ohm)
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum