|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
baionescu
Data înscrierii: 28/Oct/2013 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Oct 28, 2013 1:23 pm Titlul subiectului: alpine SPR-60 |
|
|
Va salut !
am un chevrolet cruze si as dori sa inlocuiesc toate difuzoarele din usi cu Alpine SPR-60. nu am gasit cine stie ce review-uri referitoare la acest model si nici nu le-am auzit. momentan am playerul stock dar urmeaza sa achizitionez un tti 2din 4x50w.
voiam sa stiu daca le detine cineva, cum se aud si daca merita banutii.
multumesc.
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/Alpine/Type-R/SPR-60/ |
|
| Sus |
|
 |
keddy_net Priceput
Data înscrierii: 27/Oct/2007 Mesaje: 482 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Oct 30, 2013 9:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
mergi pe o varianta de componente: midbas + tweter + filtru. _________________ Alpine CDA 9855r, DLS MS6A, DLS CA12, Dacia SuperNova. |
|
| Sus |
|
 |
darkofeel Priceput

Data înscrierii: 09/Iul/2009 Mesaje: 270 Locație: Bucuresti/Berceni
|
Trimis: Joi Oct 31, 2013 9:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca nu ai posibilitatea de montare facila a unui sistem de componente cum a explicat keddy, keddy iti poate aduce ceva mult mai calitativ din USA si anume Skar Audio RPX65 la un pret mult mai avantajos.
Daca iti surade propunerea mea, te rog dai un pm lui keddy pentru mai multe detalii si o oferta mai extinsa. _________________ I don't need to "get a life." I'm a gamer. I have lots of lives! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|