Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

alpine swx1243d intrebare.

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
sorinache

Data înscrierii: 31/Mar/2008

MesajTrimis: Sâm Noi 15, 2008 12:36 am    Titlul subiectului: alpine swx1243d intrebare. Răspunde cu citat (quote)

am un amplif mtx x1000d si un alpine swx1243d.vreau sa-mi cumpar inca un subwofer acelasi model.intrebarea este pt voi cei care stiti mult mai mult decat mine in domeniu asta cum leg cele 2 sub-uri pt a scoate tot din ele.si ce parere aveti de alegerea facuta de mine in legatura cu produsele achizitionate.mentionez ca am o berlina[dacia] modificari:alternator 120a cabluri de alimentare de 35 mm baterie 100a clasica.cea cu plumbcabluri semnal si alimentare gz+condensator de 1,5f.multumesc pt intelegere si astept raspunsuri si pareri de la voi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Sâm Noi 15, 2008 12:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cu 2 swx1243d pe statia aceea o sa se auda la jumate cat se aude acesta de acum.

cea mai buna posibilitatea pe care ai aveao, in cazul in care iti mai iei un alpine si continui cu statia aceasta este de a lega bobinele wooferelor in paralel, iar wooferele intre ele in serie => 4 ohm. astfel vei avea un maxim de putere de 500W, pe care ii vei imparti in mod egat 250/250 la fiecare woofer. deci vei alimenta fiecare difuzor cu un sfert din puterea rms data de producator.

ori iti schimbi statia, ori lasi doar un woofer pe statie.

Waitin` for the Volvo, a new chapter!
Sus
sorinache

Data înscrierii: 31/Mar/2008

MesajTrimis: Sâm Noi 15, 2008 12:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sa inteleg ca am ales gresit produsele?care este puterea reala in configuratia mea actuala?si spre ce amplif sa ma indrept?
Sus
Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Sâm Noi 15, 2008 1:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

amplif 500W RMS la 4 ohm si 1000W RMS la 2 ohm , iar woofer 1000W RMS la 2 sau 8 ohm .

Waitin` for the Volvo, a new chapter!
Sus
baubau
Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006
Locație: timisoara

MesajTrimis: Sâm Noi 15, 2008 12:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai un difuzor bun , nu inteleg de ce doresti inca unu , sunt mai mult ca sigur ca intr-o incinta buna type x face presiune mai mult decat suficienta si ofera si un sunet bun.
ELNA
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006

MesajTrimis: Sâm Noi 15, 2008 11:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu cred ca ai nevoie de un amplificator bun pentru Type X Wink
inca lucram !
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum