|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
dany sxx Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2009 Mesaje: 216 Locație: tecuci
|
Trimis: Dum Feb 07, 2010 8:58 pm Titlul subiectului: hifonics |
|
|
| am eu hifonics square,insa varianta luminata si sunt destul de multumit de el.... incinta e proiectata de ssrli ,facuta de mine si coboara foarte bine... conteaza f mult incinta....deci nu exclude si varianta asta |
|
| Sus |
|
 |
kati Pasionat
Data înscrierii: 09/Mar/2009 Mesaje: 89 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Feb 08, 2010 12:44 am Titlul subiectului: .... |
|
|
man sunt curios de ce spun baietii caci pana miercuri tre sa ma decid si eu ce vreau.Am vreo 4 optiuni.mnc,jbl,kicker si type r....vreau sati spun ca am ascultat power 1220 br incinta jbl si suna criminal si omu nu avea decat 12 volti in amplif.L5 arata bine este masiv dar mi sa parut fooooarte rigid si cred ca tre sa dau cu putin mai mult in el sa zica tare type r ul toti il lauda insa eu mam speriat de sensibilitatea ff mica data de producator 85 db.am auzit un band pass de la hifonics si se auzea tarisor insa band pass urile pt asta s facute..In final daca ai litraj in incinta ai si spl da nu mai ai revenire si atac pt house.depinde si ce muzica asculti... |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Feb 08, 2010 1:09 am Titlul subiectului: |
|
|
Iar te iei dupa ce spune o hartie?
Asa ziceau toti ca Nuclearul SPL nu canta si nu coboara din specificatii si uite ca nu prea e deloc asa ...
Vezi ca Type R sunt difuzoare destul de reusite ... Tibitzu iti poate confirma cu mulota usurinta acest lucru. |
|
| Sus |
|
 |
baubau Audiofil

Data înscrierii: 12/Noi/2006 Mesaje: 1155 Locație: timisoara
|
Trimis: Lun Feb 08, 2010 1:29 am Titlul subiectului: |
|
|
de ce sa te sperie sensibilitatea???? la toate suburile din gama asta de pret e mica , asta nu inseamna ca nu vor canta tare , totul sta in incinta.... in cele din urma.
hmm , zeussrazvi cred ca ai ascultat o incinta acordata extrem de sus , ca altfel nu vad cum l5 de la kicke ar rupe normele pe house. _________________ a,e,i,o,u.........invatam sa spunem nu!!!!!!
execut incinte custom,id mess: baubau_bogdan |
|
| Sus |
|
 |
kati Pasionat
|
Trimis: Lun Feb 08, 2010 11:08 am Titlul subiectului: |
|
|
| Sharkky a scris: |
Asa ziceau toti ca Nuclearul SPL nu canta si nu coboara din specificatii si uite ca nu prea e deloc asa ...
. |
Stiu l-am auzit....dar nu mai imi statea capul la cat coboara ca eram aproape paralizat cred ca daca tiai schimba bateria sar ridica mult.... |
|
| Sus |
|
 |
kati Pasionat
|
Trimis: Sâm Feb 13, 2010 6:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
| baubau a scris: | de ce sa te sperie sensibilitatea???? la toate suburile din gama asta de pret e mica , asta nu inseamna ca nu vor canta tare , totul sta in incinta.... in cele din urma.
hmm , zeussrazvi cred ca ai ascultat o incinta acordata extrem de sus , ca altfel nu vad cum l5 de la kicke ar rupe normele pe house. |
nu contest cunostintele si ex[perientza ta in domeniu ins adupa toate strofocarile de 3 saptamaniu miam luat un L5 cu incinta facuta dupa cea originala acordata peste 40 hz.pe hip hop nu prea o simt dar pe house rupe norma.A si app cine zicea ca kicker nu stie decat sa vuiasca fara kick bass etc ca nu este muzical este ori rautacios ori dezinformat.se misca extrem de rapid si nu intarzie cum teai astepta de la un bass reflex mai deloc nici nu se incurca in atacuri si revenire...si este foooorarte zgomotos dat fiind faptul ca eu nu am mai deloc curent pentru 800 cat da statia si de incinta nu mai zic ii trebe dubla cred insa la 80 de litri cred ca rupe norma.app pt 800 rms cam ce conectica si baterie miar trebui? |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|