|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
NAndiV
Data înscrierii: 22/Iul/2006 Mesaje: 3 Locație: Bistrita
|
Trimis: Sâm Iul 22, 2006 11:58 am Titlul subiectului: Alpine vs. Pioneer vs. Clarion |
|
|
Salut 'Priceputilor'
Vreau sa-mi fac lista frumos din timp si cu playerul care-mi trebuie
Preferatul meu (asa din citite nu si din auzite) e Alpine 9855R si am cativa concurenti de la Pioneer care imi fac cu ochiul si ei, dar sa nu uitam de Clarion....
Concurentii:
Pioneer: modele iesite din productie DEX P99, DEH P77 (fara amplificator)
modele actuale: P70BT,P780Mp, P88RS:D sau chiar unul scuuump bine DEXP9R
Clarion (au tot felu de gadgeturi (de care ma lipsesc)daca sunetul nu e la fel de inalt ca si la restul ) DXZ858, DXZ868, DXZ958 (primele 2 sunt la fel?)
Asa, si unul care aude des cum suna un Alpine, Pioneer si Clarion sa-mi zica un pic despre sunetul lor.
Ce vreau eu sa obtin aici e un 'clasament' (cu comenatarii in prealabil) in functie de calitatea sunetului nu dupa pret!
Nah, si acuma ganditiva bine.... Merci,merci. |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Dum Iul 23, 2006 4:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Parerea mea este sa lasi deoparte pentru model modelele gen Pioneer P88RS, Pioneer DEXP9R, Clarion HXD2. Investitia este destul de mare si este justificata doar de un sistem de nivel de competitie pe masina. In orice alta situatie sunt bani aruncati. Am avut placerea sa ascult HXD2 si DEXP9R in masini cu sisteme de competitie si intr-adevar, they make a difference. A BIG ONE! Dar, repet, doar in cazul unui sistem cu adevarat de inalt nivel. Nu te astepta merita sa investesti 1500E in aparat in conditiile in care in restul sistemului ai investit 1000-1500E.
Revenind la mai lumestile 858, 868, 958, P80, P70BT, 9855, etc.
In primul rand, P70BT trebuie scos direct din discutie pentru simplul fapt ca pozitionarea sa in gama este data de design si de includerea partii de conectivitate Bluetooth. De asemenea nu iti recomand 858/868 datorita faptului ca este apropiat de 958 doar ca interfata si design, insa la partea de sunet este net inferior acestuia.
Deci, in acest moment am ramas cu trei concurenti - 958, 9855 si P80. Clasamentul, din punctul meu de vedere, ar fi urmatorul:
1. 958
2. P80
3. 9855
Si, de final, o recomandare pe care probabil ca nu o vei putea urma datorita raritatii lor. Incearca sa gasesti un Clarion DXZ938R, model 2003. Nu are MP3, WMA, dar are un sunet EXCELENT. Pretul SH este rezonabil. Il poti gasi in jur de 900-1000RON la un cunoscator, sau poti avea un noroc fantastic sa il gasesti la un ageamiu care ti-l vinde la 2-300RON pentru ca nu are MP3 Am prieteni care au avut un asemenea NOROC. Daca totusi nu vei reusi sa gasesti asa ceva, te asteptam cu interes pentru o comanda de 958  |
|
| Sus |
|
 |
andreimar Pasionat
Data înscrierii: 08/Sep/2006 Mesaje: 64
|
Trimis: Sâm Sep 30, 2006 12:18 pm Titlul subiectului: p70bt |
|
|
| eu am un p70 bt..dar in afara de voltajul mai mare la iesirile rca,ce are in plus p80??se aude mai bine?multumesc |
|
| Sus |
|
 |
andrei006 Priceput
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 338 Locație: bucuresti
|
Trimis: Joi Oct 05, 2006 12:43 am Titlul subiectului: |
|
|
pioneer-ul are avantajul ca are iesire pe 6V spre deosebire de alpine care are 4V, dar alpine-ul castiga (zic eu) la reglaje/calitate/optiuni.
totusi ... in romania din ce am vazut pe forum-uri observ ca romanii prefera pioneer/clarion in fata alpine-ului, desi in afara sta unpic altfel treaba.
daca as avea 14 mil pentru head-unit as lua 9855 cu ochii inchisi ... dar aici poate sa intre in discutie si subiectivitatea mea. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|