| |
| Autor |
Mesaj |
cynegeticos Priceput
Data înscrierii: 18/Noi/2009 Mesaje: 414 Locație: Ploiesti
|
|
| Sus |
|
 |
teddyb Priceput

Data înscrierii: 16/Dec/2009 Mesaje: 322 Locație: Craiova
|
Trimis: Vin Feb 25, 2011 12:16 am Titlul subiectului: |
|
|
cat mai mare!!!minim 100ah...  |
|
| Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
|
Trimis: Vin Feb 25, 2011 1:09 am Titlul subiectului: |
|
|
| teddyb a scris: | cat mai mare!!!minim 100ah...  |
De asta mi-am dat si eu seama
Deocamdata am gasit unul de 75A in stare foarte buna si unul de 80A care trebuie verificat...
Eu sunt curios daca unul de 75-80A o sa-si faca treaba, tinand cont ca vor fi doua statii, DLS-ul care va amplifica sub-ul iar Mac-Audio va amplifica midbasii si tweeterele.
In viitor ma gandesc sa mai adaug in sistem inca un P1222 si partea de curent vreau sa o rezolv definitiv de acum. |
|
| Sus |
|
 |
leone Priceput
Data înscrierii: 27/Feb/2007 Mesaje: 605 Locație: Brasov
|
Trimis: Vin Feb 25, 2011 2:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Salut.Si eu am avut DLS CA12(apropo sunt sigur ca il cumperi pe cel care l-am avut eu )+P1222+amplificator 4 canale+cablu 50mm2 GZ.Alternatorul 100Ah si bateria slabuta un Rombat de 62A daca nu ma-nsel si nu am avut probleme.Intr-adevar cu cat mai mare cu atat mai bine dar zic ca iti trebuie un minim 80Ah
Enjoy the bass  |
|
| Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
|
Trimis: Vin Feb 25, 2011 2:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da, este cel care a fost si la tine... Am vorbit cu baiatul de la Tulcea si urmeaza cand ajunge in Bucuresti sa mi-l aduca
Leone tu ai fost, involuntar, cel care m-a convins sa-l iau :
| leone a scris: | Nu,e varianta pe negru.Tare rau imi pare ca l-am vandut acum ceva timp......
Bafta la vanzare pentru un amplificator pe care in combinatie cu JBL P1222 chiar m-a uimit |
Eu acum il am in punte pe Mac-Audio si se aude foarte bine dar cred ca se poate si mai bine in combinatie cu DLS-ul. De fapt nu cred, sunt sigur
Cat despre alternator, sper sa gasesc ceva, ieftin si bun, la cel putin 75A si sper sa nu mai am probleme pe partea de curent!
Toate cele bune! |
|
| Sus |
|
 |
leone Priceput
Data înscrierii: 27/Feb/2007 Mesaje: 605 Locație: Brasov
|
Trimis: Vin Feb 25, 2011 3:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu uita sa legi subwooferul la 1 ohm
Ce incinta ai pentru P1222(L si acordaj)?E un sub destul de pretentios la incinta |
|
| Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
|
Trimis: Vin Feb 25, 2011 4:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
| leone a scris: | Nu uita sa legi subwooferul la 1 ohm
Ce incinta ai pentru P1222(L si acordaj)?E un sub destul de pretentios la incinta |
Asta sigur nu am sa uit...
Incinta am vrut sa o fac eu la 60L si acordaj de 35Hz, dar am gasit una de vanzare in stare excelenta pe 4t (la 80 ron ) la 56L intern si util fara port, acordata la 37Hz care s-a potrivit perfect cu ce am avut eu nevoie...
Initial am vrut sa o cumpar pe a ta (ti-am dat mesaj pe 4t la momentul respectiv), dar plecasei chiar atunci din tara si nu am mai avut cum sa o iau. |
|
| Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
|
Trimis: Mie Mar 07, 2012 6:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am reusit de ceva timp sa schimb alternatorul cu unul Bosch de 65A, componentele sistemului s-au schimbat cam toate intre timp si acum am alta dilema...
Am gasit o baterie Victor de 100Ah la magazinul unui prieten la pretul de 300 ron si cu promisiunea ca atat timp cat va avea magazinul o sa am la ea garantie pe viata.
Nelamuririle pe care le am sunt: daca stie cineva, ceva despre aceasta marca Victor si daca merge sa o pun ca starter, iar pe cea veche (dimineata cand pun multimetrul pe ea arata 12,65V) sa o pun in paralel cu aceasta in portbagaj! |
|
| Sus |
|
 |
keddy_net Priceput
Data înscrierii: 27/Oct/2007 Mesaje: 482 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Apr 22, 2012 1:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu am facut asta acum 2 ani, cu 2 baterii. Una de 55ah bosch si una de 65ah zap. Amandoua aparent erau baterii bune. Le-am montat in paralel si in 2 sapt cea de 55ah a murit.
Inca lucrez la 'cercetarea' acestui motiv experimentand la fel pe 2 baterii. Sunt aproape de raspunsul final dar in principiu bateriile ar trebui sa aive aceleasi tensiuni in gol, altfel cea cu tensiune mai mica o va descarca pe cea cu tensiune mai mare pana se vor egala in tensiuni, asa circula curentul. In raspunsul care caut vreau sa vad daca o baterie se distruge datorita ciclului de descarcare incarcare pana la egalare.
Ideea este ca poti folosi fara probleme bateriile daca le separi cu un releu de putere.
Se pot pune fara probleme 2 baterii identice cumparate/montate in acelasi timp, dar inca ma intreb daca temperatura influenteaza rezistenta interna si tensiunea (in cazul in care una e la motor, una in porbagaj). _________________ Alpine CDA 9855r, DLS MS6A, DLS CA12, Dacia SuperNova. |
|
| Sus |
|
 |
keddy_net Priceput
Data înscrierii: 27/Oct/2007 Mesaje: 482 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Apr 22, 2012 1:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am avut si eu dacie 1310, si am montat un alternator de 85a era de opel, am pus fulie mai mica (sau avea numai stiu) pt incarcare mai buna la relantiu. AVeam 2 amplificatoare, un subwoofer de 400w rms si 4 boxe amplificate. Cu toate la maxim si farurile aprinse nu aveam fluctuatii de tensiune. Nu aveam probleme nici cu relantiul, in schimb daca puneam aceeasi fulie mai mica pe un alternator de dacie de 50A, aproape ca imi oprea motoriul. _________________ Alpine CDA 9855r, DLS MS6A, DLS CA12, Dacia SuperNova. |
|
| Sus |
|
 |
|