Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Am 2 difuri JBL GTO1202D.Vreau o incinta bass reflex sa rupa
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
s3rgiu89

Data înscrierii: 11/Sep/2006

MesajTrimis: Lun Sep 11, 2006 2:39 pm    Titlul subiectului: Am 2 difuri JBL GTO1202D.Vreau o incinta bass reflex sa rupa Răspunde cu citat (quote)

ajutati-ma va rog mult![/img]
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Lun Sep 11, 2006 2:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si eu am difu asta in cutia specificata de producator(51litri am facut-o eu sa am si loc de ranforsari),si suna f bine...desi daca zici ca ai 2 atunci ma voi juca putin cu bassboxu daca am timp sa o punem de un izobaric ca am auzit ca ai catig de mai bine de 3 db daca le montezi izobaric decat normal...

p.s mi ciuda ca mi s-a sters baza de date de la bb6 cand am formatata clcul,dar voi face un efort...o_khe poti simula si tu si toti care aveti chef sa vedem daca obtinem lucruri asemanatoare Smile
Sus
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Sep 11, 2006 3:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai grija cu impedantele Smile daca pui in serie/paralel anumiti parametrii se schimba si nu stiu care Sad Evil or Very Mad

o sa simulez mai incolo sa vedem ce timp am ....poate pe seara Smile

s3rgiu89

MesajTrimis: Lun Sep 11, 2006 3:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si inca ceva.....am un opel vectra model 97...si am bagat un jbl gt4-10 cu cilindru facut de un prieten si inca un cilindru de 12...si nu se auzea bass inauntru Crying or Very sad...afara nu mai vorbesc ca nu se auzea deloc....si am zis sa imi fac acum o incinta bass reflex si sa bag GTO1202D x2...sper sa se auda bass`ul acum....
P.S ce statie imi trebuie pt ele? ca eu am un alpine MRV T-500 V12 dar nush daca e de ajuns....astept sfaturile voastre....VA MULTUMESC MULT
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Lun Sep 11, 2006 3:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu prea ai ce face cu alpinul ala...unu la mana, e prea mic, si doi la mana, 1202D poti sa-l pui ori in 1ohm, ori in 4 ohm. deci doua 1202D, poti sa le pui ori pe 2 ohmi, ori pe 8 ohmi. iti trebuie un monobloc.

Ultima modificare efectuată de către asus la Mie Sep 13, 2006 4:35 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
s3rgiu89

MesajTrimis: Lun Sep 11, 2006 3:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bun si zi-mi te rog care ar fii cea mai buna statie care ar merge la ele....
Sus
ELNA
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006

MesajTrimis: Lun Sep 11, 2006 7:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ca sa le scuturi bine un monobloc de 1000W in 2 ohmi ar fi recomandat Rolling Eyes
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Sep 11, 2006 8:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eh, hai sa nu exageram... 1000W ar fi prea mult.

DLS CAD11 ar fi ideal cu 750W la 2 ohmi dar e si mai scump.
Poti rezolva problema foarte bine si cu JBL GTO 601.1
Sus
s3rgiu89

MesajTrimis: Mar Sep 12, 2006 3:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la un JBL GTO 601.1 m-am gandit si eu....
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Mar Sep 12, 2006 4:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

601.1 e bun...dar daca vrei sa asculti f tare mult timp eu zic sa iei ceva mai puternic,ca sa ai si o rezerva de putere...ca altfel bagi distorsiuni in saracele difuri si le uzezi intr-un ritm destul de accelerat cu distorsiuni...

p.s eu as zice,daca ai planuri mari cu subu,sa cumperi ceva care sa aibe MACAR 650-700RMS in 2 ohmi...
Sus
s3rgiu89

MesajTrimis: Mar Sep 12, 2006 4:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o&g u ce amplif ai la subul tau?
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Mar Sep 12, 2006 4:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

un rateu...e panasonic nustiu ce model,dar nu prea misc subu cu el Sad ...oricum am vazut http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/MAGNAT/Phantom/Phantom_Monoblock/ si ma bate gandu ca o iau...dar mai astept putin sa vaad cun imi ajung banutzii...si nici nu stiu prea multe despre ea...dar cand ma hotarasc o sa deschid eu un topic...
Sus
s3rgiu89

MesajTrimis: Mar Sep 12, 2006 5:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si inca ceva......imi spui te rog dimensiuniile exacte ale incintei tale...si ce forma are..
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Mar Sep 12, 2006 5:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

are forma de paralelogram (ca boxele obisnuite) volum 51L,un tub bassrelfex 10cm diametru si 25.4cm lungime si am pus si un strat de vreo 3 cm de vatelina.
dimensiunile nu le mai stiu ca am pierdut foaia pe care le-am notat,dar poti sa iti calculezi dimensiunile in functie de portbagajul masinii care o ai ca sa se aseze cat ma bine...

P.S uite si formula pt volum la paralelogram ca poate ai uitat-o Smile V=Lungime*latime*h(inaltime).
Sus
o_kh3
Priceput

Data înscrierii: 29/Iun/2006

MesajTrimis: Mar Sep 12, 2006 7:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

amandoua difuzoarele intr-o incinta de 51L sau incinta pt fiecare difuzor???
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum