| |
| Autor |
Mesaj |
dinutzu
Data înscrierii: 06/Iun/2007 Mesaje: 5
|
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 11:35 am Titlul subiectului: |
|
|
Clarion DXZ578RUSB este un player bun, intre gama de jos si cea de varf, adica undeva la mijloc.
Stiam ca seria 5 de la Clarion se aude destul de bine.
Telecomanda suporta sigur, ca e trecuta pe site-ul oficial al producatorului.
Referitor la ovale pentru spate, GZRF 6900P mi se pare a fi o alegere potrivita, seria Radioactive de la GZ avand un bas placut iar pe viitor le poti amplifica fara nici o problema. |
|
| Sus |
|
 |
dinutzu
|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 12:32 am Titlul subiectului: |
|
|
| Tanx, Sharkky. |
|
| Sus |
|
 |
dinutzu
|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 12:39 am Titlul subiectului: |
|
|
| daca mai are cineva, sau si-a luat recent playeru asta de la Clarion DXZ578RUSB, nu ma supar daca mai datzi cu parerea !!! |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 3:27 am Titlul subiectului: |
|
|
player-ul e foarte bun dar nu-ti recomand sa-ti iei seria radioactive de la GZ decat daca LE AMPLIFICI! altfel o sa te intrebi de ce se aud asa de slab cand ai dat si destui bani pe ele;
teoretic doar gama entry nu s-ar amplifica, adica titanium, dar se pare ca la GZ sta altfel treaba, pentru ca si la titanium au niste puteri rms peste medie si de altfel au o gama variata de amplificatoare in gama titanium ... oare DE CE? ca sa sune cat mai bine produsele titanium, conform parametrilor specificati, adica amplificate si ele.
Asta nu inseamna neaparat ca nu poti folosi titanium neamplificate, este cazul lui sharkky si este multumit, mie insa mi-au placut mai mult cum suna amplificate.
dar ce aveti toti cu coaxialele? sunetul clar si bun vine de la boxe sistem, nu de la coaxiale, urmareste si tu forumul si recomandarile celor de la be-loud. _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 7:38 am Titlul subiectului: |
|
|
pai vad ca se vorbeste de difuzoare 6x9. adica pentru spate. deci coaxialele sunt cele mai potrivite. in fata e o alta poveste _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 11:36 am Titlul subiectului: |
|
|
da, am gresit, sunt ovale, scuze _________________ loud & proud member of SQNLL team
|
| Sus |
|
 |
dinutzu
|
|
| Sus |
|
 |
AzazeL! Pasionat

Data înscrierii: 03/Iun/2007 Mesaje: 74 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 5:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu se va intampla nimic cu playerul ......singura problema e ca nu vei putea sa skoti din boxele alea tot ce pot ele .......alea se aud mai bine amplificate  _________________ ----hope do not die---- |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 8:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
cand player-ul tau scoate 22-25W tu cum crezi ca va misca niste difuri cu 250W rms? nu se va auzi nimic, cauta boxe cu puteri cat mai apropiate de ce ofera headunit-ul, daca nu cumpara un amplificator. _________________ loud & proud member of SQNLL team
|
| Sus |
|
 |
|