Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Am auzit

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa

Autor Mesaj
ADI
Priceput

Data înscrierii: 30/Noi/2007

MesajTrimis: Mar Dec 04, 2007 12:59 am    Titlul subiectului: Am auzit Răspunde cu citat (quote)

Am ca la Logitech z-2300 se ard satelitii la volum foarte mare as este ? eu am Logitech z-2300 dar nu lam folosit niciodata de cand il am la volum maxim.. la inceput cand l-am luat lam folosit pe la 30 la suta volum.. cer pareri despre intrebare.. pls Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ADI
Priceput

Data înscrierii: 30/Noi/2007

MesajTrimis: Mar Dec 04, 2007 1:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

AM auzit ca se ard satelitii la volum maxim asa este ?
Sus
adi_0106
Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006
Locație: Iashington

MesajTrimis: Mar Dec 04, 2007 12:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

satelitii se ard din cauza cretinilor care baga sistemul in distorsiuni

pot sa jur ca tin volumul de la winamp la maxim, cu o setare extraterestra la EQ si dau blana in sistem de il vede dracii
Sus
purebhp
Priceput

Data înscrierii: 16/Feb/2007
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mar Dec 04, 2007 9:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ADI a scris:
Am ca la Logitech z-2300 se ard satelitii la volum foarte mare as este ? eu am Logitech z-2300 dar nu lam folosit niciodata de cand il am la volum maxim.. la inceput cand l-am luat lam folosit pe la 30 la suta volum.. cer pareri despre intrebare.. pls Laughing

Parerea mea ? E o intrebare stupida Very Happy
Sus
ADN
Pasionat

Data înscrierii: 25/Dec/2007
Locație: Constanta

MesajTrimis: Vin Dec 28, 2007 2:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

adi are dreptate atata timp cat te folosesti de ceva in limitele lui nu ar tb sa ai prob si apoi asta ca se ard satelitii la logitech chiar nu stiu de unde este scoasa
Am akasa un Z5500 de la ei si pot sa zic ca ma apuca si pe mine pandaliile si chiar ii dau dar nu am avut niciodata prob de genul
Mai cititi si alte forumuri despre Logitech in general
Eu zic ca totusi e o firma care se respecta
Multumesc

YM: adn_pili0746
Sus
niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Vin Dec 28, 2007 6:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cred ca ar trebui un topic separat... sau poate un intreg forum... pentru cei ca ADI sau ca dgdgaby.... sa nu se mai plictiseasca acasa si sa-i exerseze cunostintele in primul rand de limba romana... nu de car/home-audio.... Wink
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Boxe pentru acasa Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum