|
Autor |
Mesaj |
ADI Priceput
Data înscrierii: 30/Noi/2007 Mesaje: 265
|
Trimis: Mar Dec 04, 2007 12:59 am Titlul subiectului: Am auzit |
|
|
Am ca la Logitech z-2300 se ard satelitii la volum foarte mare as este ? eu am Logitech z-2300 dar nu lam folosit niciodata de cand il am la volum maxim.. la inceput cand l-am luat lam folosit pe la 30 la suta volum.. cer pareri despre intrebare.. pls  |
|
Sus |
|
 |
ADI Priceput
Data înscrierii: 30/Noi/2007 Mesaje: 265
|
Trimis: Mar Dec 04, 2007 1:00 am Titlul subiectului: |
|
|
AM auzit ca se ard satelitii la volum maxim asa este ? |
|
Sus |
|
 |
adi_0106 Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006 Mesaje: 553 Locație: Iashington
|
Trimis: Mar Dec 04, 2007 12:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
satelitii se ard din cauza cretinilor care baga sistemul in distorsiuni
pot sa jur ca tin volumul de la winamp la maxim, cu o setare extraterestra la EQ si dau blana in sistem de il vede dracii |
|
Sus |
|
 |
purebhp Priceput

Data înscrierii: 16/Feb/2007 Mesaje: 290 Locație: Constanta
|
Trimis: Mar Dec 04, 2007 9:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
ADI a scris: | Am ca la Logitech z-2300 se ard satelitii la volum foarte mare as este ? eu am Logitech z-2300 dar nu lam folosit niciodata de cand il am la volum maxim.. la inceput cand l-am luat lam folosit pe la 30 la suta volum.. cer pareri despre intrebare.. pls  |
Parerea mea ? E o intrebare stupida  |
|
Sus |
|
 |
ADN Pasionat

Data înscrierii: 25/Dec/2007 Mesaje: 83 Locație: Constanta
|
Trimis: Vin Dec 28, 2007 2:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
adi are dreptate atata timp cat te folosesti de ceva in limitele lui nu ar tb sa ai prob si apoi asta ca se ard satelitii la logitech chiar nu stiu de unde este scoasa
Am akasa un Z5500 de la ei si pot sa zic ca ma apuca si pe mine pandaliile si chiar ii dau dar nu am avut niciodata prob de genul
Mai cititi si alte forumuri despre Logitech in general
Eu zic ca totusi e o firma care se respecta
Multumesc _________________ ADN
Microlab SOLO 6, conectica PROFIGOLD si va urma.....
YM: adn_pili0746 |
|
Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Vin Dec 28, 2007 6:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
cred ca ar trebui un topic separat... sau poate un intreg forum... pentru cei ca ADI sau ca dgdgaby.... sa nu se mai plictiseasca acasa si sa-i exerseze cunostintele in primul rand de limba romana... nu de car/home-audio....  _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
Sus |
|
 |
|