Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Am cumparat si nu sunt multumit

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Skippy
Pasionat

Data înscrierii: 02/Noi/2006

MesajTrimis: Sâm Dec 30, 2006 12:54 pm    Titlul subiectului: Am cumparat si nu sunt multumit Răspunde cu citat (quote)

am cumparat de vreo 4 zile de pe site o pereche de dif Sony: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/SONY/XS-F1024/ si o peche de dif Infinity: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/Infinity/REF_6412CF/
pe care le-am montat pe un Matiz pe un cd Sony GT300S nou nout si vreau sa spun celor care vrea sa-si ia una din perechile de dif sa nu isi ia Infinity k sunt varza, cele Sony se aud destul de tare si clar iar cele Infinity se aud pe jumatate iar pretul este de 2 ori mai mare decat Sony,am deschis acest topic pt k am crezut k poate ajuta pe cineva pt k si voi m-ati ajutat pe mine
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Sâm Dec 30, 2006 1:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cum adica nu se aud bine ???
haraie,pocnesc...ce fac mai exact... ???

la bas sau la discoteca pe roti nu te poti astepta de la difuzoare asa micute si la pret ff mic...
Sus
Skippy
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Dec 30, 2006 1:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dar de ce cand ii dau aproape de jumatate la cd membrana aproape k se rupe
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Dec 30, 2006 1:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stai linistit ca nu se rupe...
atentie la reglaje...
basul ori bass boost sau ce mai tu pe acolo reglaje de bas sa fie pe 0 preferabil sau foarte putin peste.
Sus
AdySoLenZa
Priceput

Data înscrierii: 24/Sep/2006
Locație: Micul Paris...

MesajTrimis: Sâm Dec 30, 2006 1:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La Matiz nu prea ai mare bass din partea unor difuzoare mai ales ca pe fata sunt de 10...pe spate sunt de 4x6 deci orice ai face nu ai cum sa obtii un bass cat de cat acolo deci singura solutie e un subwoofer sau niste ovale pe spate dar si asa tot nu e cum trebuie sa fie,daca vrei mai mult bass ia-ti un subwoofer de putere relativ mica 150-200w rms si o statie de 200w rms si o sa fie mai mult decat de ajuns

Stiu ca are si mama matiz si nu pot sa il sufar singura chestie e ca are consum mic Very Happy
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Sâm Dec 30, 2006 1:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Skippy a scris:
dar de ce cand ii dau aproape de jumatate la cd membrana aproape k se rupe

un posibil motiv ar fi ca player-ul nu face fata la acel volum si semnalul este puternic distorsionat.
compara te rog puterea RMS a difuzoarelor si pe cea a player-ului (25W RMS pe hartie, in practica semnal curat sub 20W pe canal)
Sunetul mai este prost si din cauza instalarii de slaba calitate. Daca suprafata vibreaza sau incinta comunica cu interiorul masinii e normal sa sune slab.
Mai verifica si polaritatea... sa nu cumva sa fie legate invers.
Despre difuzoarele sony nu ma pronunt dar cele Infinity ar trebui sa sune cristal pana la jumatate din volumul player-ului cel putin...
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Dec 30, 2006 2:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

chiar, ce fir ai de la iesirea din player pana la difuzoare ?

tre sa fie dinala litat de minim 0.5 - 0,75 ca sa ai cat mai putine pierderi pe fir.
Sus
Skippy
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Dec 30, 2006 9:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu stiu ce sa va spun.............eu am lasat firele originale de la Matiz doar am montat cd si boxele dar cablurile sunt cele originale,iar reglajele pt bass sunt pe 0
Sus
Skippy
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Dec 30, 2006 9:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o intrebare: vreau sa pun pe spate ovale de 6"x9" si m-am gandit la http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Mutant/NW69SPX/ dar un pic dubios doar 115 Ron si 150 W rms?
Sus
AdySoLenZa
Priceput

MesajTrimis: Sâm Dec 30, 2006 9:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca vrei niste difuzoare cu un sunet de calitate nu Mutant ia DLS astea sunt perfecte in cazul tau http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Classic_1269/
Sus
Skippy
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Dec 30, 2006 9:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si banuiesc k tre sa le amplific ca sa obtin ceva frumos de la ele......ce amplificator imi recomanzi?
Sus
AdySoLenZa
Priceput

MesajTrimis: Sâm Dec 30, 2006 9:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La 50w rms cat au ele nu ai nevoie de amplificator merg bine pe un player de calitate, apropo ce player ai, il ai pe ala original de la matiz?

scz acum am vaz ca ai un sony gt300 nu iti trebuie amplificare vei simbit mai mult bass decat ce ai acum...
Sus
Skippy
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Dec 30, 2006 9:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu, am un Sony GT 300S, dar as vrea ceva pe spate mai puternic pe care sa le amplific sa scot un zgomot tare si clar
Sus
obie_triceps
Priceput

Data înscrierii: 03/Iul/2006
Locație: Braila/Bucuresti

MesajTrimis: Dum Dec 31, 2006 12:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu iti recomand pe spate sa ai difuzoare mai puternice!deranjeaza enorm la condus!!!! pe spate pui niste def-uri amplificate din HU(nu multi watti), iar pe fata pui cat de puternice vrei...de obicei daor fata se amplifica...pt calitatea sunetului in timpul condusului si nu numai
Sus
Lucas
Pasionat

Data înscrierii: 04/Iul/2006

MesajTrimis: Dum Dec 31, 2006 6:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ehh....e foarte adevara ce ai scris tu obie_trice dar deja vorbim de o anumita suma care ar trebui neaparat investita in izolarea fonica a usilor cel putin cat de cat. Plus ca daca ai vrea un sunet frumos , cum ziceai si Obie .... HU bunicel + difuri fata destul de potente + difuri spate neamplificate + statie si implicit subwoofer , iar cablajele sa fie pe masura. Ma opresc doar la capitolul difuri fata si antifonat. Trebuie neaparat sa schimbi difurile din fata. Sony-urile alea nu pot fi amplificate..adica poti..dar in foarte scurt timp le arzi si nu suna de nici o forma amplificate. in al doilea rand daca le schimbi , cumpara-ti cel putin difuri de 13 cm. Ideal ar fi de 16 fiindca reda mai fidel frecventele mai joase. Dar ca sa pui de 16 , ar trebui sa faci niste modificari mai serioase , poate chiar sa tai putin din tabla. De 13 ar intra teoretic cu un inel adaptor. Poate si de 16 dar cu magnet mai mic. Daca vrei calitate , orienteaza-te spre DLS. Un DLS C5 sau C6 ar fi ideale de amplificat.
Cantareste bine situatia si vezi la ce concluzie ajungi. Oricum daca vrei mai mult bas , trebuie sa schimbi difurile din fata cu unele de 13. DLS B5 sunt ok direct pe player . Neamplificate. Bine-nteles ca sunt ma multe variante. Eu am zis doar de DLS fiindca am vazut pe aici ca sunt super ok.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum